loading...

сряда, 8 август 2018 г.

Утре в "Черна любов": Зейнеп е блъсната от кола и губи бебето, Нихан и Кемал сключват граждански брак и правят страхотна сватба (09-и август)Прочетете какво ще се случи утре (09-и август) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир държи сметка на Зейнеп защо е помогнала на Кемал. Тя не му остава длъжна и го пита какъв е новият му план, за да навреди на двамата влюбени.

Кемал и Нихан сключват брак.

Зейнеп се опитва да спре Емир, за да не навреди на младоженците. Той е непреклонен, Емир тръгва, Зейнеп го последва, но една кола я блъска. Той спира и отвежда момичето в болница. Емир е притеснен да не загуби неродения си син.

Младоженците танцуват своя пръв сватбен танц.

Кемал и Нихан играят традиционния фолклорен танц. Убиецът се подготвя да ги убие, но Зехир и Айхан го хващат и отвеждат. Връзват го и го затварят. Той се опитва да избяга. Айхан предлага на Зехир да не безпокоят тази вечер Кемал, за да се наслади на любовта си.

Пленникът избягва. 

Зейнеп е добре, но губи бебето. Емир се разплаква. Не вярва, че синът му е мъртъв. За всичко, което му се случва, обвинява Кемал. Емир хваща лекаря за гърлото, мислейки си, че това е вечният му съперник. Убиецът докладва, че скоро ще приключи работата си, но Емир го спира. Иска лично да развали щастието на двамата влюбени.

Айхан открива, че пленникът е избягал. Казва на Зехир, че трябва да намерят беглеца.

Емир е решил да убие Кемал в собствения му дом пред очите на Нихан.

Зейнеп ще се оправи. Емир поема отговорността да й съобщи за загубата на бебето.

Нихан се интересува защо Кемал е закъснял за сватбата си. Той иска да се приберат заедно вкъщи.

Хакан започва да издирва беглеца по молба на Айхан.

Младоженците се прибират заедно в собствения си дом. Кемал дава ключовете на стопанката и я внася на ръце вътре...

Нихан иска първата брачна нощ да премине, както по традиция и се забулва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!