loading...

четвъртък, 9 август 2018 г.

Утре във "Висше общество": Мерт предлага брак на Едже и тя приема, Сюрея унижава Керем и родителите му пред Джансу и Метин (10-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и август) в следващия епизод на турския сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Мерт моли Керем да изпълни обещанието си да му помогне да предложи брак на Едже. 

Сюрея кани Керем на вечеря в дома си и изпраща покана до Йълдъз и Айшен. 

Джансу помага на Мерт да избере годежен пръстен на Едже. 

Суде признава на Керем, че все още е влюбена в него, но го предупреждава, че не одобрява нечестния човек, в когото се е превърнал. 

Керем става свидетел на заплахите, които си отправят Метин и Левент. 

Джансу настоява Едже да си купи красива рокля и довежда в дома ѝ, където ги чакат Мерт и Керем.

Мерт иска ръката на Едже и тя приема.

Керем се отправя към вечерята със Сюрея, въпреки че Джансу го умолява да не отиват. Сюрея ги очаква с Айшен и Йълмаз и съобщава, че Керем е служител в "Коран", а родителите му са търсили работа в дома ѝ. Джансу моли Сюрея да прекрати униженията. Метин се завръща в имението и Сюрея му разказва, че Керем е любимият на Джансу.

Метин и Йълдъз влизат в конфликт. Керем си тръгва с родителите си и съобщава, че напуска работа. Метин го предупреждава, че ако прекрати договора ще трябва да изплати огромна неустойка.

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!