loading...

четвъртък, 9 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Нилгюн приема да се омъжи за Кемал и заедно с Кадир и Хасрет се местят в Истанбул (10-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и август) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Директорът на училището изключва Чичек заради това, че е изгорила съученичката си.

Хасрет се прибира. Всички я посрещат, но тя моли Ибо да я прегърне.

Сузан е бясна от случилото се с дъщеря ѝ и си го изкарва на децата, като обвинява за всичко Кемал.

Кемал разказва на Нилгюн и семейството ѝ, че са работили заедно с полицията. Фадъл е шокиран.

Мерт разговаря с Чичек и тя му обещава, че повече няма да избухва по този начин.

Мерт отива в бутика, за да вземе Едже. Тя е подредила маса за романтична вечеря, но той се чуди какво става и защо го е извикала. Тя му е подготвила изненада. 

Кемал и Нилгюн са на вечеря. Той си спомня времето, когато са били заедно. Кемал ѝ предлага да се оженят, защото наистина я обича. Подарява на Нилгюн пръстен. Тя му отказва, но е уклончива и се страхува да приеме. 

Мерт също не иска да се ожени за Едже. Представя като причина, че сега има проблеми. Мерт не вярва в любовта. Едже е шокирана и му връща пръстена.

Кемал моли Нилгюн да се преместят в Истанбул. Тя също не е съгласна. Тогава я пита дали го обича. Тя не отговаря на въпроса.

Фадъл си признава пред Кадир,че стои зад отвличането на Хасрет. Младежът иска да го убие, но решава да го предаде на полицията. Оказва се, че полицаите са дошли по друг повод, но Фадъл избягва. Кадир започва да го гони. Настига вуйчо си и започва да го бие. Фадъл се оправдава, че го е направил заради тях. Кадир му казва, че не е искал парите на Ипекчи, а е искал баща си. След което заявява, че вуйчо му не съществува за него. Фадъл продължава да се оправдава. Племенникът му отговаря, че вече не е част от семейството.

Мерт също съжалява за раздялата си с Едже.

Кадир и Фадъл лъжат, че са участвали в уличната свада. Кемал обаче не вярва на сина си.

Нилгюн казва на децата си, че е приела предложението за женитба на Кемал. Хасрет е много щастлива. Кадир обаче разпитва баща си дали това предложение е във връзка с отвличането. Кемал отговаря, че иска да се ожени за Нилгюн, защото много я обича. Кадир дава съгласието си, защото иска щастието на майка си. Кемал за първи път прегръща бащински сина си. След което слага пръстена, купен преди 25 години за Нилгюн, на ръката ѝ. Цялото семейство е щастливо.

Сузан се интересува какво се е случило с Едже. Мерт отговаря, че след като няма вече баща няма нужда от споделяне. 

Кемал предлага всички да се преместят в Истанбул. Децата са съгласни, но Кадир намеква, че вуйчо му не трябва да идва. Въпреки това Фадъл прави всичко възможно, за да се пресели с тях.

Чичек се притеснява, защота баща ѝ не се обажда.  Маджиде звъни на Кемал и му съобщава за случилото се с Чичек. Кемал ѝ казва, че повече няма да се разпокъсва на две и затваря. Звъни на Чичек, но дъщеря му не си вдига телефона.

Нилгюн показва на Кемал, че е запазила всички негови писма. Семейството събира багажа си, за да се премести в Истанбул. Хасрет се сбогува с Ибо, като силно го прегръща, а Фадъл остава в Адана.

Йелда снима репортаж за дома на Ипекчи. Майка ѝ се притеснява за бъдещето си. Йелда споменава, че сигурно всички от Адана скоро ще се настанят в този дом.

Кемал отива да се види с Чичек. Майка му го предупреждава за всичко случило се в негово отсъствие. Чичек казва на баща си, че всички се подиграват с нея и затова е такава.

Сузан не вярва, че Кемал може да се погрижи за децата си. Една от секретарките ѝ съобщава, че един от фирмените апартаменти е зает от гости на Кемал. Там той е настанил своето семейство от Адана. Сузан е бясна и веднага отива натам.

Кемал обещава на дъщеря си, че ще я върне в същото училище...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!