loading...

неделя, 12 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Нилгюн научава, че Сузан е искала да убие Кадир в болницата и изхвърля съперницата си от апартамента, Кадир и Мерт скачат на бой (13-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и август) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Кемал съобщава на майка си, че скоро ще се ожени за Нилгюн. Маджиде не е съгласна. Опитва се да провали този брак. Кемал отново я пита дали става въпрос за пари.

Хасрет и Кадир се разхождат из Истанбул. Сузан пристига в хотела. Качва се при Нилгюн. Сузан се опитва да унизи своята съперница, като ѝ казва, че с Кемал са разведени, но все още са съдружници във фирмата. После пита Нилгюн за отвличането. Сузан разбира, че съперницата ѝ ще се омъжи за Кемал. Остава като попарена. Заявява, че няма да позволи този брак да стане. Нилгюн отговаря, че това не е първото му предложение за брак.

Кемал се среща с Мерт пред кабинета на директора на училището на Чичек. Двамата разговарят.

Сузан се изпуска, че е искала да убие Кадир по време на операцията. Нилгюн се вбесява. Сузан казва също, че и Кемал знае за това. Нилгюн ѝ заявява, че ако нещо се случи с децата ѝ скъпо ще си плати и я гони от апартамента. 

Кемал казва на Мерт, че е довел другото си семейство в Истанбул, за да се оженят с Нилгюн.

Близнаците влизат в едно кафене, където Мерт ходи често. Приятелите на Мерт ги снимат и качват снимките в социалните медии.

Мерт реагира много бурно. Не иска баща му да се грижи за него и за Чичек. Мерт прави скандал в заведението и се отказва от баща си.

Сузан е бясна и кара лудо с колата си.

Едже получава снимката от кафенето и казва на момчето да я изтрие преди Мерт да я е видял. Отива в кафенето и моли близнаците да си тръгват преди да е дошъл брат им.

Хасрет моли брат си да не се кара с другите деца на Кемал и да се опита да ги приеме. Когато Мерт пристига в кафенето двамата братя отново без малко да се сбият. Едже и Хасрет ги разтървават.

Нилгюн вдига скандал на Кемал. Той я моли да повярва в него.  Нилгюн настоява да се върнат в Адана, защото децата ѝ са в опасност.

Сузан съобщава пред всички, че Кемал ще се жени за жената от Адана.

Нилгюн посреща децата си много разтревожена.

Сузан си изкарва яда си на Мерт и на Маджиде. Бившата ѝ свекърва прави забележка на снаха си. Мерт се обвинява за всичко. Мисли, че Кемал е полудял. Маджиде се кълне, че няма да позволи този брак.

Кемал споделя със своя приятел какви неща е наговорила бившата му съпруга на Нилгюн. Иска бъдещата му жена да му вярва и да бъде до него.

Нилгюн все още е озадачена. Не знае как ще обясни на децата си, че трябва да се върнат в Адана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!