loading...

вторник, 14 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Кемал събира двете се семейства в къщата, Мерт и Едже се разделят окончателно заради Кадир (15-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и август) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Кадир се оплаква на Ибо по телефона. Решил е да си отмъсти на Кемал заради плесницата, получена от Кемал.

Маджиде се кара на Чичек, че е ходила сама в хотела. Кемал и Сузан водят Мерт в дома на Маджиде. Кемал разказва на майка си, че Мерт е искал да се самозапали.

Кадир безцелно се разхожда из града. Хасрет звъни на брат си. Нилгюн взима телефона и го моли да се прибере.

Сузан пита свекърва си, защо не е позволила навремето синът ѝ да се ожени за Нилгюн. После заплашва Маджиде, че скоро ще си тръгнат от тук заедно с децата.

Нилгюн казва на Кемал, че е твърдо решена да се омъжи за него. Той се радва и иска заедно да се справят с децата. Казва ѝ, че вярва в нея, в нейната обич и милосърдие. След този разговор двамата се разхождат заедно из града.

Хасрет се притеснява, че няма да успеят да станат семейство. Моли Кадир да бъде до тях и да ги подкрепя, защото тя и майка ѝ разчитат на него.

Кемал събира двете си семейства заедно в неговата къща.

Заявява пред всички, че ги обича. Запазва стаите на Чичек и Мерт. Казва на Мерт да престане да се занимава с Кадир и дава думата на Сузан. Тя казва, че баща им е прав. Може да имат различия, но децата трябва взаимно да се уважават. Маджиде заявява, че си има само една снаха и само две внучета. Не приема внуците си от Адана. Кемал я гони от семейния съвет. Кара Мерт и Кадир да се извинят един на друг. Те го правят с половин уста. Мерт и Чичек решават да си тръгнат, Сузан ги последва. Дори прислугата не иска да остане да работи в къщата. Сузан ѝ казва, че има нужда от доверен човек в тази къща. Емине застава на нейна страна. Нилгюн също се страхува да живее в тази къща. Кемал я убеждава, че така е най-добре за децата.

Ибо проследява Фадъл до затвора и се чуди на кого вуйчото отива на свиждане там.

Едже е много самотна. Кани Кадир да поговорят. Той се съгласява с нежелание. Кадир отива на тази среща и вижда, че Джанер е при Едже. Натрапникът си тръгва, а Едже кани братът на  Мерт да седне при нея.

Джанер съобщава на Мерт, че Едже се среща с Кадир. Изпраща му адреса на кафенето. Едже моли госта си да се държи братски с Мерт.

Нилгюн и Хасрет отиват в търговския център, за да купят булчинска рокля. Приятелката на Сузан моли управителката да ги изгони. Хасрет се заяжда със собственичката, но Нилгюн вижда, че скандалът става по поръчка на приятелката на Сузан и извежда дъщеря си от бутика.

Докато Едже и Кадир разговарят, Мерт пристига в кафенето. Вижда ги и звъни на Едже. Тя му казва, че не е в бутика и е излязла за платове. Мерт се ядосва и влиза в кафенето. Вдига скандал и казва на Едже, че двамата с Кадир са един на друг. Едже казва на Мерт, че го обича, а той настоява двамата да се разделят...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!