loading...

четвъртък, 16 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Фадъл сключва сделка със Сузан, приятелка на Едже прелъстява Мерт, Кемал и Нилгюн се женят (17-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и август) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Прислужницата се обажда на Сузан и ѝ съобщава, че сватбата не се е състояла.

Едже все още не може да приеме, че с Мерт са се разделили. Не иска да се знае за тази раздяла. Крие даже от своите приятелки.

Чичек казва на батко си, че е говорила с Едже. Мерт им съобщава, че са се разделили с приятелката си.

Ибо критикува Кадир заради постъпката му. 

Нилгюн е решила да се върнат в Адана. Съжалява, че са пристигнали в Истанбул.

Седеф звъни на Мерт и го кани да отиде на спектакъла на групата. Той приема, но не е съгласен Едже да присъства.

Кадир се опитва да се извини на майка си. Оправдава се с гнева си. Нилгюн му казва, че се връщат в Адана.

Крадат портфейла на Тарък заедно с последните му пари и личната му карта. Излиза от пансиона и намира портфейла си, но без парите.

Кадир решава да се промени. Обещава, че вече семейството му ще се гордее с него.

Мерт отива в гримьорната на Седеф. Тя го кани да се виждат по-често. Мерт отговаря, че с Едже са се разделили. 

Сузан отива при Кемал. Оправдава се, че Чичек е искала някои нейни вещи. Събира багажа на дъщеря си, но после отново започва да говори на Кемал за техните отношения. Той е категоричен, че всичко вече е в миналото. Сузан се опитва да го целуне, но той я отблъсква. Прислужницата снима този момент и изпраща снимката на Сузан.

Седеф води Мерт мъртвопиян в дома си. Той заспива. Седеф кани Едже да дойде на закуска.

Фадъл прекарва нощта на улицата сред бездомните.

Танер докладва на шефа на мафията, че скоро ще вземат фирмата на Сузан. Азис му показва какво прави с тези, които крадат от него.

Мерт се събужда гол в леглото на Седеф. В това време при тях пристига Едже. Мерт предупреждава Седеф да си мълчи, защото е направил грешка. Едже влиза в къщата и вижда бившия си приятел да излиза от спалнята. Тя си тръгва, като упреква Мерт, че тяхната любов никога не е била толкова елементарна. Седеф иска да оправи нещата, но той е против.

Шофьорът на Кемал чака Нилгюн и децата ѝ, за да ги закара на летището. Тя се кчва вътре, но вместо Ръза, колата се шофира от Кемал. В нея са само двамата.

Едже отива ядосана в бутика си. Танер отива при нея. Едже му е дъщеря, но не са в добри отношения. Мерт също отива в бутика и вижда Танер с дъщеря му. Двамата влюбени се карат, но Танер защитава Едже.

Нилгюн е изненадана, че мястото, където я води Кемал, е украсено за сватба.

Хасрет съобщава на вуйчо си, че майка ѝ и баща ѝ се женят. Фадъл се кани на Кадир. Ядосан, той предлага на Сузан да си сътрудничат.

Кемал и Нилгюн сключват брак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!