loading...

петък, 10 август 2018 г.

Новият турски сериал "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" с нов час на излъчване от 23-и август по Diema Family


Новият турски сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" тръгва на 22-и август (сряда) по Diema Family. Тогава ще бъдат показани първите два епизода от 22:00 до 00:00 часа.

От 23-и август (четвъртък) премиерната поредица вече ще е с нов час на излъчване - всеки делник от 22:30 до 23:30 часа с повторения на следващия ден от 18:00 до 19:00 часа по Diema Family

Историята:
Госпожа Фазилет и нейните дъщери живеят скромен живот. Дългогодишната мечта на Фазилет е да стане богата. След смъртта на съпруга си тя живее в малка къща с двете си дъщери и провалените си мечти. Решена е на всичко, за да се издигне и да уреди богат живот за нея и дъщерите ѝ, като ги използва. Най-големият поддръжник на Фазилет към пътя на парите е по-малката ѝ дъщеря Едже. По-голямата ѝ дъщеря Хазан страда от липсата на бащина обич и се ядосва на характера и мечтите на майка си. Тя никога не е простила на Фазилет за смъртта на баща си и е най-голямото препятствие към осъществяването на мечтата ѝ да забогатее. 

Вярвайки, че Едже ще я измъкне от мизерията един ден, Фазилет я води постоянно от място на място, за да осъществи мечтата си. Трите се сблъскват с богатото и уважавано семейство Егмен. Фазилет се възхищава на живота на Егмен и на имението, в което живеят. Фазилет "нахлува" в живота на семейство Егмен и променя завинаги пътя на дъщерите си, но най-вече на този на Хазан, която се влюбва в по-малкия син на фамилията - Синан. И тук започва новият живот на Госпожа Фазилет и нейните дъщери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!