loading...

петък, 17 август 2018 г.

"Светлината на моя живот" - нов сериал с Толгахан Сайъшман тръгва наесен


Толгахан Сайъшман официално се завръща на екран...

Новият му сериал носи името "Светлината на моя живот" и ще се излъчва от септември в ефира на турския Kanal D. Днес излязоха първите промоционални снимки на новата поредица, в която звездата от "Сега и завинаги" и "Черната перла" ще си партнира с две млади надежди на турското кино - Есра Билгич (Халиме Султан от "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş: Ertuğrul) и Хазал Субашъ (Захра от "Назови ме по име" (Adini sen koy).

Сериалът ще разкаже историята на военния капитан Йълмаз (в ролята - Толгахан Сайъшман), който след нелеп инцидент не може да преглътне чувството си на вина и се оттегля на заточение на самотен остров. Там обаче се появява светлината на живота му в лицето на Елиф (Хазал Субашъ), която разтърсва цялото му съществуване.

"Светлината на моя живот" се реализира от продуценстката компания "MF Yapım" ("Майка", "Състояние на връзката: сложно"), която тази година ще атакува ефира с цели 8 сериала. Режисьор е Юсуф Пирхасан, а сценарист - Мелис Чивелек, списвала историите и в "Сега и завинаги" и "Огледален свят".

2 коментара:

  1. Чакайте малко, Светлината на моя живот не беше ли индийски сериал ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да индийски е само че се ядосвам защо няма да го дават и у нас по телевизията

      Изтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!