Теленовелас: Юлиан Вергов се изправя срещу Къванч Татлъту

неделя, 26 август 2018 г.

Юлиан Вергов се изправя срещу Къванч Татлъту


След две седмици идва новият есенен телевизионен сезон...

Докато NOVA продължава с излъчването на хитовия медицински сериал "Откраднат живот", който се завръща с шести пореден сезон под наслов "Анатомия на гнева", bTV ще заложи на чисто нов турски сериал, при това не с кого да е, а с любимеца на нежната аудитория Къванч Татлъту, познат от поредици като "Перла", "Забраненият плод", "Двама завинаги" и др.

11-и септември (вторник) е датата, на която стартират и двата сериала, в 20:00 часа. В пряк сблъсък за сърцето на българския зрител се изправят турският Брат Пит и нашенецът Юлиан Вергов, който се завръща в медицинската драма след цял сезон екранна пауза. Татлъту ще изгрее като борещ се за възмездие новозаселник в малко градче в "Искрите на отмъщението", а Вергов ще се върне в болница "Св. Кирил", но този път не на директорския стол, а директно в операционната.

"Откръднат живот" ще върви с по четири епизода на седмица от вторник до петък между 20:00 до 21:00 часа, веднага след централната емисия новини по NOVA, а южносъседския му конкурент - всеки делник в същия часови пояс по bTV. Извън обсега на актьорските способности и на Къванч, и на Вергов, които са неоспорими, битката между двамата ще е за зрителското внимание - а кой ще излезе победител предстои да разберем от първите рейтинг данни за сезона, които се очертава да бъдат доста интересни...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!