loading...

петък, 10 август 2018 г.

Правят турска адаптация на индийски сериал


През новия телевизионен сезон се очакват редица нови заглавия в програмите на водещите турски канали...

Сред най-обещаващите проекти е и адаптация на хитов индийски сериал. Става въпрос за "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon), който се завъртя преди години и у нас в ефира на Diema Family. Продуцентите от южната ни съседка вече са откупили правата на боливудската поредица, която наброява 400 епизода, като се очаква турската версия да тръгне догодина под името "Месец и слънце" (Ay ve Güneş).

Изборът за римейк на "Пътеки към щастието" не е случаен. Оригиналът е излъчван в Турция през 2015-2016 г. и е събирал милиони пред екраните на местна кабеларка, като често е измествал от челните места в рейтинг класациите редица касови турски заглавия с едни от най-високоплатените и обичани тамошни актьори.

Историята на сериала разказва за Куши - обикновено момиче от провинцията, което вярва в семейните ценности и силата на любовта. Срещата ѝ с арогантния богаташ Арнав, който на пръв поглед е нейната пълна противоположност, преобръща живота и на двамата. Арнав не вярва нито в любовта, нито в бог. Той смята, че всеки има своята цена и може да бъде купен или манипулиран. Между двамата се преплитат любовта и омразата, които намират израз в една постоянна, тиха война.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!