loading...

неделя, 30 септември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Майката на Джесур изкрещява на сватбата на Ширин и Кемал, че Тахсин е убиец, а Адалет си спомня, че тя е убила бащата на Джесур, не Тахсин (01-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (01-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Адалет си спомня как е убила директора на сиропиталището, подпомогната от Тахсин. Хасан Карахасан ги вижда заедно и се намесва. Адалет стреля в него. На място пристигат началника на полицията и Рафат, който вижда двата трупа. Преди време началникът на полицията изхвърля от работа Рафат заради бащата на Джесур.

Рафат разказва на Джесур историята на Адалет. Той знае, че Тахсин е убил директора.

Сюхан проверява как са се случили двете убийства в тяхното имение. Полицаят ѝ обяснява, това, което Корхан му е казал.

Джесур взима майка си в имението. Ширин и Кемал ги посрещат. Той запознава болната жена с двамата.

Приготовленията за сватбата на младежите продължават. Кемал съобщава на Джесур, че Салих е взел проби от мястото на находките по заповед на Тахсин.

Тахсин решава да направи Джесур съдружник в компанията заради злтото. Децата му са против, но старецът е много категоричен.

Сюхан кара чеиза на Ширин, болногледачката се кара с Фиген. Сюхан се запознава с майката на Джесур.

Съдружието вече е факт. Джесур и Тахсин си стискат ръцете. Михрибан също е щастлива.

Джесур се държи студено със Сюхан. Тя го пита защо се държи странно с нея. Той отговаря, че за първи път двамата се карат истински.

Фиген излиза сама в гората. Тахсин говори с Адалет по телефона и без малко да блъсне с колата си болната. Така той се запознава с нея. Тахсин решава да закара жената при сина ѝ.

Бану казва на Джесур, че майка му е изчезнала. В това време Тахсин я води, прекъсвайки сватбата. Случайно Фиген чува името на стареца и се обръща към него, наричайки го убиец. Жената се страхува да не бъде убита от него и крещи пред всички гости на сватбата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!