loading...

понеделник, 3 септември 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Сузан провесва на бесилото (04-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Децата оставят Нилгюн и Кемал насаме. Фадъл също се присъединява към племенниците си.

Фадъл се измъква от децата, казвайки им, че отива на работа. Той плаща сметката в заведението.

Кемал се събужда много рано сутринта и отива до прозореца. Нилгюн го търси. Той ѝ казва, че всичко му е липсвало в затвора и не е оценявал нищо. Съпругата му приготвя закуска. Децата се прибират и носят гевреци за закуска. Кадир бързо се измъква и отива на работа.

Собственикът на сградата съобщава на Едже, че е продал магазина ѝ.

Кемал отива на гроба на своя приятел Ахмет.

Танер също звъни на дъщеря си. Едже не иска да говори с него. Танер е купил бутика. Тя не иска да приеме този подарък. После настоява да говори с нея.

Кемал отива в къщата на майка си. Вижда Сузан и ѝ казва, че и нейният ред ще дойде.

Маджиде упреква Кемал, че не го е отгледала, за да ѝ се противопоставя. Той се отказва от майка си и обвинява бившата си жена в съучастничество. 

Танер гони Сузан от кабинета ѝ във фирмата, за да го предостави на дъщеря си. Едже отказва. Сузан си тръгва отчаяна.

Кемал поправя оградата на къщата, след което купува мебели втора употреба, за да я обзаведат.

Едже търси Кадир във фирмата, в която би трябвало да работи, но от там ѝ казват, че нямат такъв служител. Едже веднага му се обажда, но той ѝ затваря телефона.

Сузан е отчаяна, защото е останала сама. Разхожда се умислена в парка.

През обедната почивка Кадир звъни на Едже. Тя го вижда, че си купува симид и е облечен като работник. Настоява да се видят. Той се опитва да ѝ откаже, но се обръща и вижда Едже, която е зад него.

Кемал подготвя барбекю за семейството си. Поканил е Мерт и Чичек, а Хасрет кани Едже.

Едже казва на Кадир, че трябва да е благодарен и на това. Съобщава на Кадир, че е загубила работата си, защото баща ѝ е купил сградата, в която е бутикът ѝ.

Сузан пресича улицата умислена. Един автомобил без малко да я блъсне. Жената се прибира вкъщи. Чичек ѝ казва, че ще отидат при баща им.

Вечерта всички се събират на барбекю в къщата на Кемал. Семейната топлина кара Кемал да запее. 

Сузан отива до там и вижда как децата ѝ са щастливи. Прибира се отново сама в богатата си къща. Решава да се самоубие. Изпраща съобщение на Мерт, като му се извинява. Той веднага ѝ звъни. Сузан не си вдига телефона. Мерт се обажда на Йелда да я погледне и си тръгва от партито. Кемал решава да придружи сина си.

Чичек също се притеснява, защо брат ѝ и баща ѝ са тръгнали така внезапно.

Мерт и Кемал пристигат в къщата, но Сузан се е заключила и не им отваря. Кемал се опитва да разбие вратата. Когато влизат вътре намират Сузан да виси на въжето. Те я свалят и откарват в болницата. Кемал се качва в линейката и звъни на Нилгюн. Съобщава на жена си за случилото се със Сузан. Чичек научава че майка ѝ е в болница и настоява да отиде. Едже кара цялото семейство там.

Йелда казва на Маджиде, че Сузан се е опитала да се самоубие. Старата също тръгва към болницата, но преди това се обажда на Танер.

Чичек разпитва баща си какво се е случило със Сузан. Той ѝ обяснява, че нищо не знае, защото лекарите не са му съобщили за състоянието на пациентката.

Танер предупреждава Маджиде, че ще си имат проблеми, ако се разчуе какво е направила Сузан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!