loading...

вторник, 4 септември 2018 г.

Утре във ФИНАЛА на "Семейни тайни": Сузан иска прошка от Нилгюн, Кемал и Сузан катастрофират и.. (05-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и септември) във финалния епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Кемал едва не се сбива с Танер. Маджиде провокира скандал в болницата. Сузан е добре. Иска да види децата си и Кемал. Извинява се на всички. Мерт също ѝ се извинява, че са я обидили. Сузан казва, че са ѝ отнели всичко. Тя пита бившия си съпруг дали няма шанс да се върне обратно. Предлага му да се съберат. Кемал се оттегля. Сузан продължава да твърди, че не иска да вижда Нилгюн, обвинявайки я за своите нещастия.

Танер започва да дърпа дъщеря си да си ходят. Тя не иска, а Кадир се намесва. Хасрет прави забележка на брат си. Кадир разказва всичко на Фадъл. Вуйчото също отива в болницата.

Едже упреква баща си, че никога не е бил до нея и никога не е имала семейство, както Нилгюн и Кемал.

Кемал моли семейството си да си тръгват. Сузан излиза от стаята и обвинява за състоянието си Нилгюн. От напрежение болната припада в ръцете на Кемал. Маджиде се намесва и заявява, че Нилгюн е съсипала едно семейство.

Кемал и Сузан отпращат децата си да се прибират.

Танер казва на Маджиде, че Сузан е жива и здрава, но все още не ги е предала. Старата решава да ликвидира бившата си снаха, когато заспи.

Мерт подарява една кола на баща си. 

Кемал звъни на Нилгюн, но тя не му отговаря.

Маджиде и Танер влизат в стаята при болната. Сузан и тях обвинява, че са съсипали живота ѝ. Заплашва и двамата, че ще разкаже всичко в полицията. В това време в стаята на Сузан влиза полицай и иска да вземе показанията ѝ. Тя гони Танер и Маджиде от стаята си. Старата е много разтревожена. Възлага на Фадъл да убие Сузан.

Лекарят казва на Кемал, че Сузан има остра депресия, която може да стигне до параноя. Настоява болната веднага да започне лечение при психиатър.

Пускат електричеството в къщата на Ниллгюн.

Нилгюн упреква Кадир, че работи толкова тежка работа. Моли го да напусне. Увещава го да не ходи на строежа. Той ѝ обещава, че ще си намери по-хубава работа и сега не прави нищо лошо. Моли майка си да му даде още малко време да работи, докато намери друг изход.

Танер настоява Фадъл да приключи по-скоро със Сузан. Вуйчото мисли как да накара Кемал да напусне стаята на бившата си жена. След минута той излиза и Фадъл се възползва от момента да влезе при Сузан. Тя спи. Фадъл тъкмо се кани да удуши жената с възглавницата. Сузан се събужда.

Маджиде заплашва Танер, че той ще трябва да лежи в затвора, ако ги разкрият.

Кемал влиза в стаята на жена си и заварва Фадъл. Вуйчото започва да се оправдава. Сузан казва, че е поискала той да ѝ даде възглавницата. Кемал му казва, че не е повярвал на нито една негова дума. Казва на Фадъл да не се отдалечава и да стои в болницата, за да му е пред очите. Вуйчото си тръгва от болницата.

Търпението на Нилгюн се изчерпва. Споделя с Кадир, че Кемал не е до нея и се е изморила да гледа гърба му. Синът ѝ я успокоява.

Фадъл се обажда на Танер и му казва, че Кемал е влязъл и не е успял да си свърши работата.

Началникът започва да се кара на Кадир. Младежът не издържа и удря с една лопата надзирателя. После му казва да се държи като човек с работниците и си тръгва от обекта.

Кемал казва на Сузан, че трябва да си отиде, за да бъде със семейството си. Тя не го пуска. Изпитва страх, но той твърдо е решен да се прибере вкъщи.

Ибо и Хасрет се срещат в едно кафене. Двамата разговарят. После Хасрет го пита дали е красива. Ибо се опитва да избяга от отговора, но не успява. Срамува се да й сподели чувствата си. Хасрет му казва, че и тя го харесва.

Кемал се прибира при жена си. Нилгюн му е сърдита. Упреква мъжа си, че тя постоянно да чака. Кемал заявява, че досега на никой не е отказвал помощта си. Обещава на Нилгюн да закара Сузан у тях и да се върне.

Кадир се обажда на Едже, за да се видят. Тя се съгласява.

Танер плаща на майстор да повреди спирачките на колата на Кемал.

Нилгюн посреща брат си. Фадъл се интересува дали Кемал е питал за него. Сестра му отговаря, че на мъжа й не му е до него, защото има по-важна работа.

Кадир е мълчалив и Едже се чуди защо не говори. Той споделя с момичето, че хората в Истанбул са много странни. Едже му отговаря, че е ако е имала семейство би отишла на другия край на света. За нея най-важното е, че той вярва. Тя е разбрала по време на барбекюто какво е да имаш семейство.

Танер казва на Маджиде, че си е свършил работата и скоро ще ѝ се обадят от болницата, за да съобщят, че ще има труп, който да вземе.

Кемал разбира, че спирачките са повредени, а кара с висока скорост. Танер го следва и чака да катастрофират със Сузан. Кемал излиза от пътя и се удря в гумите на един трактор. Двамата със Сузан са добре. Кемал вика полиция. Нилгюн го търси, но той не си вдига телефона. Танер се обажда на Маджиде. Казва ѝ, че всичко, което е трябвало да стане, е станало и да приготвя халвата.

Нилгюн се ядосва, че съпругът ѝ не е до нея.

Налага се Сузан и Кемал да останат в хотел, но в една стая. Тя му обещава да му разкаже всичко. Сузан казва, че са се опитали да ги убият. Кемал я поправя, че са се опитали да убият нея. Сузан му съобщава, че зад опита за покушение стоят Маджиде, Танер и Фадъл.

Кадир съобщава на майка си, че баща му е заедно със Сузан. Нилгюн продължава да ревнува и да се измъчва.

Сузан още се надява, че ще си дадат още един шанс. Кемал ѝ казва, че в момента е при нея за да ѝ помогне. Става ѝ си тръгва. Казва на Сузан да прегърне децата си и да продължи да живее.

Докато вечерят Кемал се обажда на жена си. Тя не си вдига телефона. Кадир я пита защо. Фадъл пита дали зетят е питал за него. Нилгюн казва на брат си да идва и да вечеря. Кадир му отваря.

Маджиде очаква лошите вести. Споменава пред Мерт, че е време да извикат полиция.

Фадъл съветва сестра си да се разведе. Обвинява Кемал, че е предал собствената си жена. Кaдир вдига скандал на вуйчо си. Кемал се прибира и се извинява на жена си. Обещава й, че всичко това е свършило и че ще бъде само до нея. За него съществува единствено тя и децата им. Двамата се прегръщат. Кемал вижда Фадъл и започва да го бие. Започва да го разпитва в какво се е забъркал заедно с Маджиде и Сузан. Кемал му обещава да го предаде на правосъдието. В това време Сузан идва с Мерт и Чичек в къщата и се извинява на Нилгюн. Обещава на съперницата си, че вече няма да ги тормози. Сузан заявява, че не иска да се вижда толкова зла и желаят да бъдат щастливи. Фадъл започва да се оправдава, но полицията идва и го арестува. Сузан е извикала полиция. После споменава, че заедно с Маджиде и Танер са се опитали да я убият. Останалите двама също са арестувани.

Кемал е събрал своите деца и Нилгюн на закуска. Чичек го пита дали ще обърнат гръб на баба ѝ. Той отговаря, че въпреки всичко, тя му е майка, но ще си плати за стореното.

Кадир, Мерт, Чичек и Хасрет отиват заедно на кино. 

Кемал и Нилгюн вярват, че децата им скоро ще станат неразделни...

КРАЙ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!