loading...

вторник, 11 септември 2018 г.

Утре в "Прости ми": Махир разбира, че не е баща на детото на Джейлян, Мурат научава, че Осман е истинският му баща, Муртаза прегазва Атеш (12-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Джейлян предлага на Ийт да обединят усилията си, за да разделят Кадер и Махир. Ийт отказва.

Мурат успява с хитрост да заведе Филиз в лаборатория, за да си направи ДНК изследвания. От тях става ясно, че Филиз не може да бъде донор на Мурат. Става вариантът биологичният му баща да стане донор. Тогава Филиз се свързва с Осман.

Назире си спомня, че мъж я е блъснал по стълбите, преди да нарани главата си.

Яман решава да направят капан на Бану, за да я разобличат, че има връзка с Борис. Фериде и Яман се сдобряват, но решават да заблудят Ахмет и Бану, че са скарани, за да остане Фериде в безопасност.

Бебето на Джейлян се разболява и му правят кръвни изследвания, които доказват, че Махир не е негов биологичен баща.

Малко преди да се срещне със Севги, Атеш е блъснат от колата на Муртаза. Севги става свидетел на инцидента. Муртаза се заканва да убие и нея, ако не се отдръпне, за да прегази Атеш. Севги го моли да пощади Атеш. В това време Шахин я забелязва. Муртаза успява да се измъкне. Отново крои планове да отвлече Гюлюм. Атеш е настанен в болница.

След като Фериде и Назире напускат дома на Яман, Бану приемам мнимите извинения на Яман. Веднага излиза, за да се срещне с Борис и да му разкаже за случилото се. Яман и Фериде я проследяват. Забелязват я в компанията на Борис. Яман го разпознава като мъжа, когото е видял в болницата при Бану. Бану споделя с Борис, че е изгубила бебето им. Яман вика Ахмет, за да види с очите си как Бану и Борис се прегръщат. Успява да снима целувките им и ги показва на Ахмет. Тогава Ахмет признава на Яман и Фериде, че е убил Томас. Признава, че Борис е скрил трупа на Томас. Споделя за шантажа на Борис.

Осман се среща с Филиз, а Мурат подслушва разговора им. Узнава, че Осман е биологичният му баща.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!