loading...

четвъртък, 13 септември 2018 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Синан разбира, че Хазан е влюбена в него от години, Селин взима годежния пръстен на Едже, Ясин продава мотора си, за да върне парфюма, откраднат от Едже (14-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Фазилет отива в работата на Хазан и там разбира, че е била уволнена. 

Ясин и Едже отиват да поръчат от същия парфюм. Продавачката им казва, че ще струва 5 хиляди лири.

Хазъм среща Селин на гроба на Севинч и я моли да се върне у дома. 

Хазан опитва да открие нов дом за семейството си. 

Бетюл намира работа на Хазан като частен боксьор по кикбокс. Хазан не подозира, че новият ѝ ученик ще бъде Синан. Бетюл информира Синан, че Хазан е влюбена в него от години. 

Ясин продава мотора си, за да купи скъпия парфюм, който Едже иска да върне на Хазъм. Спечелената сума обаче не достига и краде златото, принадлежащо на майка му.

Селин намира годежния пръстен на Едже и го взема. 

Хазан отказва да дава уроци на Синан. 

Гьокхан се съревновава с Яъз, за да изготви по-добър финансов план на наскоро спечелен проект. 

Яъз не позволява на Фазилет да влезе в семейния холдинг, за да разговаря с Хазъм. Въпреки това Фазилет намира начин да изтъкне тежкото положение, в което се намира.  

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!