loading...

четвъртък, 20 септември 2018 г.

Утре в "Намери ме": Селим се разделя със Зейнеп пред очите на цялото си семейство, Мелек признава на Елиф, че... (21-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Мелих заплашва Мурат и настоява да му предаде диска. Той веднага се свързва с Шейда, но тя твърди, че цената на диска е много по-висока от тази, която Мелих е готов да плати. Крои планове да изнудва Арзу за двойно повече пари. 

Надир познава Шейда добре и ѝ прави подарък, след който тя да не може да му откаже предложението - диамантена огърлица. По стечение на обстоятелствата това е същата огърлица, която Арзу дава на Гонджа, за да я продаде. Надир настоява да възобновят връзката си, като отново пътуват из страната в търсене на лесни пари. 

Селим продължава да не се обажда на Зейнеп и тя го посещава в имението. Ядосан и афектиран от признанията на Мелих за роднинските му връзки с Мелек, Селим се разделя със Зейнеп в присъствието на семейството си и на Гонджа. Всички са доволни, че Селим е поправил грешката си, а Гонджа е силно обнадеждена. 

Арзу заблуждава Алие, че е признала на Кенан за връщането на паметта. Алие ѝ се доверява. 

Селим се свързва с Мелих и настоява за обяснение, което да звучи правдоподобно. Мелих споделя, че е готов на всичко, за да го убеди, че с Мелек са брат и сестра. 

Мелек признава на Елиф, че Мелих е неин вуйчо. 

Кенан разпитва Селим защо се е стигнало до раздяла между него и Зейнеп. Селим скрива, че Мелих е брат на Мелек, и споделя с Кенан, че е изгубил доверието си в Зейнеп и не я обича повече. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!