loading...

неделя, 23 септември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Бану спретва номер на Сюхан, Бюлент научава истината за бременността на Джахиде (24-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Михрибан си поръчва от парфюмите, които произвежда Сюхан.

Джахиде отива у Хюля. На вратата я посреща Бюлент. Той знае всичко за снахата на Корлудаа. Джахиде напада проститутката.Тя записва разговора между Джахиде и Бюлент. Хюля им казва, че иска само да си оправи живота. После се развиква на Бюлент, че не е убила лекаря и го гони от апартамента си. Джахиде предупреждава Хюля да пази бебето.

Тахсин гледа празното място на откраднатата картина и си спомня как я е придобил. После настоява Корхан да го закара в имението.

Бану моли Джесур да не забравя за отмъщението и да не се разсейва.

Бюлент прави забележка на Джахиде, че ще трябва цял живот да пази тайната. Той иска да се ожени за Сюхан и настоява снахата да му помогне за сметка на мълчанието му.

Джесур и Бану излизат на вечеря. Той е уверен, че ще може да си отмъсти и да вкара Тахсин в затвора. Бану му помага да отнеме богатството, като двамата правят план да накарат стареца да направи губещи инвестиции. Сюхан се обажда на адвокатката. Бану ѝ казва, че в момента вечерят с Джесур и предлага двете да се видят на следващия ден. 

Сюхан се обажда в хотела и разбира, че Бану е в самостоятелна стая.

Джахиде казва на Сюхан, че се е видяла с Бюлент. Снахата подмята, че Джесур е красив мъж, а Сюхан трябва да внимава с него и с всички други младежи, които ще я искат. Джахиде се опитва да ѝ внуши, че съвпаденията не са случайни и да внимава с Джесур.

Тахсин пита дали няма останали живи от семейство Карахасаноулу. Директорът на полицията не вярва, но все пак решава да провери.

Бану се прибира в стаята си в хотела и ревнува Джесур от дъщерята на Корлудаа.

Слугите коментират случката между Сюхан и Джесур. Ширин се ядосва и ги уволнява.

Сюхан споделя с приятелката си, че нещо я плаши у Джесур. Съмненията, които внушава Джахиде, започват да действат. Ширин окуражава своята приятелка да изживее любовта.

Уволнените слуги отиват да работят в имението на Михрибан.

Бану спретва номер на Сюхан и отива да работи в стаята на Джесур. Адвокатката разхвърля дрехите си и чашите от шампанско, така че все едно в стаята е имало купон през нощта. 

Неджля разпитва Джесур за годеницата му. Той ѝ отговаря, че Бану му е адвокат, а не годеница.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!