loading...

неделя, 23 септември 2018 г.

Защо Гайе Тургут (Бахар) напусна "Прости ми"?


Една от звездите на "Прости ми" напусна хитовия сериал...

Гайе Тургут, която изпълнява ролята на Бахар, се оттегли от екипа на поредицата след оспорвани преговори с продуцентите.

Красавицата е решила да сложи край на кариерата си. А причината за това не е каприз, а фактът, че смята да става майка. Шест години след успеха на "Прости ми" екранната Бахар признава, че ѝ е омръзнало да играе ролята и иска да напусне. "Уморих се! Искам деца, семейство, да помисля за нови планове в бъдещето. Просто имам нужда от промяна", разкрива тя.

Самата Гайе от доста време се опитва да си тръгне от поредицата, но досега все успяваха да я убедят. "Не се чувствам тук на място. Изгубих се. До края на сезона ще остана, но след това - край", категорична е красавицата. Тя има пълна подкрепа и от съпруга си Дениз Евин, с когото са женени от три години. "От сватбата насам не сме се спрели у дома. Работим на пълни обороти и нямаме никаква почивка. Искам да спра за малко и поне за ден да се прибера у дома за нещо повече от сън", оплаква се красавицата.

Двойката мисли и за деца, тъй като и семейството им вече настоява. "От три години майка ми ме пита кога ще имам деца. Обожавам децата, но досега просто нямах време да си родя. Мисля, че сега е идеалният момент", разкрива още тя. На екран тя имаше доста време да потренира за ролята на майка. Сега ѝ предстои да се справи с това и в живота.

4 коментара:

 1. Бахар е страхотна и ще се справи и със това си начинание желая и успех и и пожелавам в наи скоро време да усети щастието от това да си майка няма по голямо щастие от това .успех

  ОтговорИзтриване
 2. Гайе от 1 година участва в друг сериал - Savaşçı

  ОтговорИзтриване
 3. Всъщност не само Бахар, но и Фирдефс, Сала, Филиз, и Гюлюм също напуснаха сериала. От доста време вече не участва и Йълдъз. На мен много повече ми харесваше когато бяха всички, Йълдъз, Кемал, Ейлюл. Аз явно може би съм пропуснал този епизод, но не разбрах къде изчезна Пирайе майката на Фериде, нали се беше появила сега къде пак изчезна.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Доведената Сестрата на Фериде беше притърпяла катаствофа и трябваше да се върне при нея ако не се бъркам. “Епизод 773 или 774”

   Изтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!