loading...

петък, 21 септември 2018 г.

Неслихан Атагюл: "С Кадир не беше любов от пръв поглед"


Прочетете най-новото интервю на Неслихан Атагюл за списание "InStyle"...

- След края на "Черна любов" ти се снима в интернет сериала "Дъно". Как избираш в кой проект да се включиш, на какво обръщаш внимание?
- Това засяга изцяло моите чувства и мисли. Важен е характерът на персонажа, неговата изначална история. Разбира се, необходима е и моя заслуга, за да му вдъхна живот. Това е като празна чаша, която трябва да се напълни. Процесът на подготовка на актьора преминава именно така. Ако не си почувствал персонажа, то нищо няма да ти се получи. Аз вярвам в своите усещания, в чувствата си. Важни са също сценарият, продуцентската компания, режисьорът... Това е работа, която е невъзможно да свършиш самостоятелно - заслугата е на целия снимачен екип!

- Неслихан Атагюл играе само в драми. Ще я видим ли в комедия?
Така като се замисля, в "Черна любов" имаше и комедийни моменти. Във филма "Това, което ми остана от теб" също... Ако поиска, човек може да намери за себе си нещо смешно дори и да е най-нещастният на света. Но комедията - това е голям труд! Защо пък не? Ако сценарият е хубав, разбира се, че бих се включила.

- Имаш 6,7 млн. последователи в Инстаграм. В същото време си доста затворен човек...
- Всъщност не е така! Ако разгледате социалните мрежи, то аз съм по-активна в Туитър, отколкото в Инстаграм. Инстаграм ползвам само заради последователите си, които очакват от мен вести и снимки. Въпреки че не ме познават лично, се интересуват от мен. Това е много приятно, оценявам го!

- След като се омъжи, взе фамилията на съпруга си, по-точно я добави към своята. А знаем колко е трудно това в актьорската професия... Как се реши?
- Фамилиите Атагюл и Догулу по своему са хубави. Всяка има своята енергия. Затова държах да нося и едната, и другата.

- При теб любовта от пръв поглед ли беше?
- Кадир казва, че се влюбил от пръв поглед. Аз смятам, че при мен не беше така. Не зная как да отговоря на този въпрос. Ние с Кадир се допълваме един друг. Той е много съвестен, милосърден, много умен човек - това и ми хареса в него!

- За какво похарчи първия си хонорар?
- Трябваше да си купя ученически пособия. Длъжна бях да поема отговорност за своите разходи. Първо се снимах в реклами, после във филм, а след това дойде и "Листопад".

- Казвала си, че предпочиташ да гледаш игрални филми пред сериали...
- Да, последно гледах "Мама" с Дженифър Лорънс. Мога да изгледам 6 филма за един ден.

- Истина ли е, че ти пишат последователи, които искат да станат актриси като теб?
- В началото ги питам защо искат да станат актриси. Казвам им, че трябва да вярват в себе си, да работят над себе си, да бъдат трудолюбиви. Човек трябва да обича тази професия, не трябва да се гледа на актьорството като на работа. Винаги казвам, че това е професията, която сбъдва мечти! Не трябва да се гледа на нея само като на източник на средства. Трудно е, всеки ден се намираш сред тълпа от 80-90 човека. Тежко е! (MelekTeam)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!