loading...

четвъртък, 13 септември 2018 г.

Diema Family спира турските премиерни сериали през уикенда


Diema Family спира турските премиерни сериали през уикенда.

След финала на "Горчиво и сладко" с Джан Яман ("Любов на инат") и Йозге Гюрел ("Сезонът на черешите") Diema Family няма да предлага повече турски премиери на този етап, въпреки че година и половина не спираше да ги ротира една след друга - "Сезонът на черешите", "Стая 309" и "Горчиво и сладко".

От средата на месец октомври на мястото на "Горчиво и сладко" всеки уикенд от 18:00 до 20:00 часа ще се позиционират немски игрални филми. 

14 коментара:

 1. Това означава че ще се превключва канала

  ОтговорИзтриване
 2. ЯСНООО... САМИ ЩЕ СИ ГЛЕДАТЕ КАНАЛА---ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ПАДЕНИЕТО

  ОтговорИзтриване
 3. Тези немски филми ли дето ги въртят по 20 пъти ще бъде супер. Няма да се гледат.

  ОтговорИзтриване
 4. Пълна идиотщина! Явно са решили да си затрият канала за пореден път. През юли стигнаха над 4% дял, а през май месец дори станаха третата по гледаемост телевизия преди бнт1. По-малоумни програмни директори няма... Единственият смислен вариант е от ноември да са решили да пуснат най-сетне Черни пари и любов и да си търсят място за и без това слабо гледания Север юг.

  ОтговорИзтриване
 5. Това е времето което отделя със удоволствие да гледам този канал заради тези филми,какво се е случило че става такава промяна,само вие не бяхте го правили и вие почнах те!

  ОтговорИзтриване
 6. А аз толкова много се надявах, че след "Горчиво и сладко" може да излъчите новия сериал с Джан Яман "Ранобудна птичка"! Такива леки романтични сериали са най-удачното решение за уикенда.

  ОтговорИзтриване
 7. най-вероятно няма как да се пусне сериал който още не завършен защото за кратко време ще настигнем ориг. епизоди и тогава ще се чудят какво да правят

  ОтговорИзтриване
 8. НЕМСКИТЕ ФИЛМИ СИ ГИ ГЛЕДАЙТЕ ВИЕ.БЕЗОБРАЗИЕ.КАК МОЖЕ НЕЩО ЩОМ Е ИНТЕРЕСНО НА ЗРИТЕЛИТЕ И ГО МАХАМЕ.

  ОтговорИзтриване
 9. А сега чакаме да пуснат по 4 епизода на Донята и да се отърват от досадната скука в уикенда, наричана премиерен турски сериал за дълго време. Имат си цяла седмица, да не закачат уикенда!

  ОтговорИзтриване
 10. Спираме да гледаме Диема Фамили

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!