loading...

вторник, 2 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан научава целта на пристигането на Джесур в Корлудаа, Тахсин разбира, че родната му майка е починала, Хюля се настанява в имението на Корлудаа (03-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Корхан предлага на Хюля да отиде и да живее в имението, за да консултира Джахиде. Бившата проститутка приема.

Обвиненият за убийството на лекаря човек иска да разбере от началника на полицията кой го е натопил. Полицаят не му казва.

Сюхан е успяла да успокои Фиген. Двамата с Джесур пият кафе. Той ѝ благодари за грижите, а тя му обещава отново да дойде вечерта.

Михрибан разпитва Неджля за Адалет и научава, че жената е заминала с Тахсин на почивка.

Тахсин разбира, че истинската му майка е починала. Баща му също е доста стар. Корлудаа заявява, че е благодарен, че са го изоставили и се радва, че е успял да стане това, което е в момента. 

Бюлент моли Сюхан да се сдобрят. Извинява се от името на Михрибан. Момичето е категорично, че не може да се сдобри с нея.

Настаняват Хюля в стаята за гости на имението. Джахиде недоволства. Вдига скандал на сурогатната майка. Заплашва мнимата сестра, че лично ще се разправя нея. Хюля я предизвиква и Джахиде ѝ удря шамар.

Джесур приготвя вечеря за Сюхан и майка си. Фиген си спомня как е получила предложение за брак. Сюхан пита Джесур дали има снимки на баща му. Той отговаря, че заради спокойствието на Фиген са прибрали всичко, свързано с миналото.

Хюля подмята, че коремът на Джахиде няма да е много голям и че една нейна клиентка е използвала услугите на сурогатна майка. Корхан реагира остро на тази история.

Тюфекчи научава от свой човек в прокуратурата, че Хюля е убила лекаря.

Присъствието на мнимата медицинска сестра изнервя Джахиде. Бременната си го изкарва на прислугата и нарича Айше -Хюля. Корхан не забелязва това, но жена му прави сцена на ревност.

Джесур разказва на Сюхан, че майка му се е разболяла след емоционален срив, предизвикан от смъртта на баща му.

Сюхан веднага разбира, че Алендароулу е дошъл в Корлудаа да проучи смъртта на баща му. Тя смята, че може би той обвинява Тахсин за това. Сюхан споделя своите проучвания и уверява Джесур, че търси на грешното място. Той ѝ заявява, че въпросът е приключен и че не иска да воюва с нея.

Тахсин и Сюхан се запознават с Хюля. Бившата проститутка се представя за личната медицинска сестра на Джахиде  -  Айше.

Сюхан е открила, че чифликът е бил на родителите на майка ѝ. Пита Тахсин за истината за неговия брак. Той остро реагира и обвинява дъщеря си, че се е надъхала покрай Михрибан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!