loading...

вторник, 9 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур е прострелян, Сюхан научава, че Джесур е в града, за да отмъсти на Тахсин, защото е убил баща му, Фиген открива картината на свекъра си в дома на Тахсин (10 октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Бюлент наблюдава скрит в гората как Джесур пристига на уреченото място, за да спаси Сюхан.

Тахсин изгаря от нетърпение и се ядосва, че не може да види сина на Алендароулу. 

Туран и хората му започват да стрелят по колата на Джесур. Тя се оказва празна. Рафат и Джесур отвръщат на стрелбата. Бюлент тайно побягва. Докато Джесур разпитва един от бандитите, Туран убива първо своя човек и след това стреля в Джесур. Рафат отвръща на огъня.

Джесур е ранен. Рафат вика линейка. Докато бившият полицай се разправя с приятеля си Туран, и Бюлент избягват от местопроизшествието.

Сюхан отива на гроба на Хасан Карахасаноулу. Момичето разбира, че телефонът ѝ го няма. 

Бюлент докладва на Джахиде и Хюля, че Туран и Джесур са простреляни. Хюля е в паника, че Туран все още е жив и че ще я намери и убие.

Рафат е арестуван от полицията и не отговаря на Митхат. Тахсин е бесен, мислейки си, че синът на Карахасан е разбрал за капана, който са му устроили.

Корхан съобщава на баща си, че не се е чувал със Сюхан и че Джесур е прострелян.

Бану отива в болницата, но лекарите не ѝ казват за състоянието на Джесур. Той е в операционната. Адвокатката организира защитата на Рафат.

Сюхан се прибира и Джахиде й казва, че Джесур е прострелян. 

Операцията на Джесур приключва и лекарите съобщават на Бану, че пациентът е стабилен и скоро ще го преместят горе. Нямало засегнати жизненоважни органи. Бану влиза при болния, но той все още е в безсъзнание.

Фиген е агресивна. Ширин ѝ обещава двете да отидат с колата при майка ѝ.

Сюхан и Тахсин отиват в болницата. Бану ѝ съобщава, че са устроили капан на Джесур, защото е получил съобщение от нея. 

Корхан се усъмнява в Бюлент, защото Джахиде изпраща съобщения на неговия телефон.

Бану отива да помогне на Рафат. Сюхан остава при Джесур в болницата. Тахсин не е съгласен, но дъщеря му настоява. Момичето започва да разпитва болния. После тя му казва, че е попаднала в капан и го нарича Джесур Карахасаноулу. Съобщава му, че е ходила на гробищата. После е проверила всички места, за които ѝ е казано от него. Обвинява Джесур в лъжа. Той отговаря, че прави всичко, за да стигне до човека, който е убил баща му. Обяснява на Сюхан, че е скрил всичко, за да изправи Тахсин Корлудаа пред правосъдието. Сюхан е шокирана и си тръгва от болницата.

Джахиде е изпратила Хюля да провери какво става с Туран. Адалет кани Фиген да пият чай. Болната забелязва една от картините на свекъра си на стената. Тахсин се прибира. Пред него Фиген обяснява, че картината е била качена на стената в къщата на свекъра и свекърва ѝ. Тахсин и Адалет се споглеждат. Джахиде се усъмнява, защото името Музафер ѝ се е сторило познато.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!