loading...

неделя, 14 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур е арестуван, след като признава чувствата си на Сюхан, Джесур и Тахсин си обявяват война (15-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Михрибан научава, че картината, от която се интересува, е на семейство Карахасаноулу.

Джесур изпраща бележка на Сюхан, че вечерта за тържеството ще се върне при нея.

Във вилата на Корлудаа купонът е в разгара си. Бану пристига с баща си Четин Вардар. Михрибан снима картината. Обяснява на Сюхан, че животът на Тахсин се дели на два периода: преди и след картината. Малко преди да настъпи Нова година в имението се появява Джесур. Бану го пресреща, преди той да се види със Сюхан.

Момичето е на гроба на майка си. Джесур отива при нея. Води й Назлъ. Бюлент ги наблюдава. Джесур поздравява Сюхан. Тя се радва, че й връща кобилата. Сюхан си мисли, че той се е сближил с нея, за да достигна до баща й. Джесур казва, че е влюбен в Сюхан. Тя не му вярва. Той й подарява едно стихотворение, което баща му е подарил на майка му преди време. Джесур й казва стихотворението и двамата се целуват.

В това време в имението идва полиция и арестува Джесур. Обвиняват го в документна измама и фалшификация. Бюлент наблюдава всичко това и злорадства. 

Тахсин и Адалет се появяват в имението. Михрибан си тръгва от партито. 

Сюхан съобщава на Бану, че Джесур е арестуван.

Отвеждат арестувания в ареста. Началникът на полицията се обажда на своите подчинени да се държат нормално с арестувания. Бану се среща с Джесур и му разказва, че докато Сюхан е отвличала вниманието му, прокурорът и началникът на полицията са задействали плана на Корлудаа.

Сюхан отива при двамата началници. Бюлент е пуснал жалбата за фалшификация. Началникът на полицията разказва на Сюхан, че Джесур има криминално досие.

Тахсин отива в ареста. Съобщава на задържания, че знае кой е. Джесур отговаря, че ще дойде време, когато местата на двамата са разменени. Тахсин го заплашва, че никога няма да излезе от там. Сюхан чува разговора им. Тахсин се чуди как да се оправдае пред дъщеря си.

Сюхан споделя с приятелката си, че Джесур е планирал всичко, за да отмъсти на баща й. Тя не вярва в истинските му чувства към нея.

Ширин разказва пред Бану за целувката между двамата влюбени. Ширин не спира да разказва всичко пред адвокатката.

След празниците Джесур се явява в съда. Сюхан отива на делото.. Той иска да й разкаже много неща. Тя му обещава да говорят по-късно.

Пред съда Джесур доказва, че няма извършена фалшификация. Той споменава, че спора за земята е от 30 години. Тахсин реагира остро. Ядосва се и напуска съдебната зала. В коридора той удря Салих, пред очите на Сюхан, защото не е унищожил документите. Съдът оправдава Джесур. 

Корхан настоява да прекратят съдружието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!