loading...

сряда, 17 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан и Джесур катастрофират. Джахиде сварва Корхан и Хюля в неприлична поза. Сюхан научава, че баща й е поръчал да убият Джесур. Тахсин получава сърдечна криза (18-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

След закуската на брега Сюхан отново не вярва на Джесур. Обвинява го в измама.Той отново й съобщава, че е влюбен в нея.

Бану се дразни, че Джесур е влюбен в Сюхан. Рафат обяснява на адвокатката, че  целта на приятеля му е да отнеме най-ценното на Корлудаа.

Тахсин е бесен, защото Сюхан е в колата на Джесур.

Хюля отново флиртува с Корхан. Джахиде влиза в къщата й. Вижда как бившата проститутка е легнала гола върху съпруга й. Отново вдига скандал на Корхан. Той се опитва да се оправдае.

Салих докладва на Тахсин, че е продупчил маркуча на спирачките на колата на Джесур.

Бану умишлено оставя разговор между Джесур и Рафата, в който младежът обещава, че ще отнеме най-ценното на Тахсин - дъщеря му. Шерин чува всичко това.

Джесур и Сюхан катастрофират. Той разбира, че някой умишлено е повредил колата му. Джесур измъква Сюхан от горящия автомобил, секунди преди да се взриви.

Полицията докладва на Тахсин, че Корхан е катастрофирал. Джахиде му заявява, че ще се разведе със сина му.

Фиген си мисли, че синът й е убит, защото не си вдига телефона. Бану се чуди какво да прави. 

Джесур, обвинява Тахсин, че е повредил колата. Сюхан прави експеримент с баща си. Казва му, че отиват с колата на Джесур извън града. Тахсин реагира много остро и Сюхан се вбесява.

Тахсин отново получава сърдечна криза. Настоява началникът на полицията да намери дъщеря му. Един от полицаите съобщава, че колата се е взривила. Тахсин се досеща, че дъщеря му е разбрала, че той е поръчал убийството на Джесур.

Откарват стария Корлудаа в болницата. Михрибан вижда това и отива при него.

Джесур и Сюхан се настаняват в близкия хотел, за да си починат.

Адалет отива в болницата при съпруга си. Заварва Михрибан в стаята му. Аптекарката й вдига скандал, а Тахсин споменава името на Михрибан.

Шерин е твърда в намерението си да напусне Кемал...

1 коментар:

  1. а инфо за остани с мен Прости ми р Завинаги свързани и другите няма ли да има за днес

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!