loading...

неделя, 21 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Тахсин отвлича Сюхан, за да натопи Джесур (22-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур обяснява на Сюхан, че след като я е опознал е разбрал колко опасна е неговата игра и няма намерение да загуби срещу баща й.

Корхан е отчаян. Страхува се, че Джахиде ще го напусне. Салих го моли да се стегне. Синът на Тахсин се страхува от отмъщението на Джесур Карахасан. Салих настоява Корхан да си мълчи за сънищата си и за кошмарите от детството си.

Ширин е отчаяна и плаче, защото е напуснала Кемал. Смята, че съпругът й е направил своя избор. Рейхан не може да успокои дъщеря си.

Джахиде се разпорежда да й съберат багажа, за да отиде при Михрибан. В това време Корхан се прибира вкъщи. Вдига скандал на Джахиде. Жена му се опитва да се оправдае. Той заявява на Джахиде, че се разведат. Тя плаче неутешимо.

По време на вечерята Джесур кани Сюхан на танц. Тя настоява да си ходи, но не му отказва. Бюлент ги наблюдава и изгаря от ревност.

Нападат къщата на Джесур, но хората са задържани от охраната.

Полицията арестува Рафат.

Докато Кемал говори с Джесур, арестуваните се освобождават и бягат. 

Отвличат Сюхан. Бюлент следи похитителите. Звъни на Тахсин. Старецът лежи в болницата и не си вдига телефона, но след настоятелното звънене той отговаря, като отпраща Адалет. От разговора се разбира, че Тахсин е поръчал да отвлекат Сюхан, като смята да прехвърли вината на Джесур.

Рафат се обажда на Бану. Съобщава й, че е арестуван. 

Джесур напуска участъка, но полицаите тръгват след него. Той й се измъква и отива да търси Сюхан. Бану му казва, че Рафат е арестуван.

Началникът на полицията и градският прокурор започват да въртят номера на Бану. Тя се ядосва и се заканва да разкрие целия шантаж.

Тахсин се прибира в дома си. Корхан спи. Старият казва, че Джесур е отвлякъл Сюхан.  Михрибан не вярва, Корхан също.

Полицията отива да арестува Джесур във вилата му. Фиген се плаши.

Бюлент подкупва Хилми.

Бюлент иска да спаси Сюхан, за да може да достигне до сърцето й. 

Джесур разбира къде е затворена Сюхан и тръгва да я спасява.

Адалет разбира, че съпругът й е организирал отвличането...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!