loading...

четвъртък, 25 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан и Джесур прекарват първата си брачна нощ заедно, Тахсин заплашва дъщеря си (26-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан научава от адвоката на семейството, че Джесур знае за завещанието. Тя е под давлението от разговора си с Бану, която й казва, че Джесур се е влюбил и е направил най-голямата си грешка в живота.

Сюхан се извинява, че е прибързала с решението си за брак. Настоява да замине далеч за известно време. Джесур не иска да я пусне. 

Един затворник пише писмо на Джесур.

Ширин се обажда на Сюхан, но тя й затваря телефона, защото отива в родната си къща, за да търси завещанието на баща си.

Джахиде се оплаква на Адалет от хормоните. Пита свекърва си как Тахсин издържа. Страхува се, че ще ги изгонят от имението. Адалет отговаря, че няма да застане между децата и баща им. В това време се чува шум горе и Адалет се качва.

Рафат открива, че на погребението на Митхат присъства друг негов бивш колега, който служи на Тахсин.

Бюлент търси Рафат. Бану му се обажда, защото не помни какво са си говорили предната вечер под давление на алкохола. Бюлент я успокоява, но открива тайния проход до сервиза на Рафат.

Все пак Сюхан прекарва първата си брачна нощ със своя съпруг. Това не излиза от ума на Джесур.

Спират водата в имението на Алендароулу. Джесур разбира, че умишлено са му спрели тока и водата.

Корхан моли баща си да не се меси в брака на Сюхан.

Сюхан си тръгва, но Джахиде продължава да настоява да остане. После й казва, че с Джесур са в отлични отношения и няма нужда никой да се притеснява за нея. Джахиде я пита дали смята да ги изхвърли на улицата. Сюхан отговаря, че няма да го направи, защото с Джесур имат предбрачен договор. В това време се прибират Корхан и Тахсин. Старият започва да упреква дъщеря си, че Джесур я е накарал да вземе завещанието на майка й. Той я заплашва, че ще съжалява, че е обърнала гръб на семейството си. Тахсин вдига ръка, за да удари дъщеря си. Корхан го спира. Сюхан му отговаря, че и това ще запомни и започва да се държи с него като с непознат.Адалет е забранила на персонала си да разговаря с Джесур, защото тя е истинският убиец на Хасан Карахасаноулу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!