loading...

неделя, 28 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан изпочупва всичко във фирмата, Корхан разбира, че Хюля е проститутка, Бюлент открива откраднатите картини в подземието на Джесур (29-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур вдига скандал в кметството, защото са му спрени тока и водата. Шефът на полицията го заплашва, че ще го изгони от града. Джесур пуска жалба в прокуратурата срещу общината. Прокурорът не му обръща внимание.

Карат багажа на Сюхан в имението на Алендароулу. Тя има работа във фирмата. 

Тахсин пуска служителите в парфюмерията на дъщеря си в отпуск.

Хюля настоява с Джахиде да заминат в чужбина.

Корхан проверява Джесур. Полицаят му казва, че младежът е дошъл в Турция три дни след като е купил имението. Една полицайка дава на Корхан досието на Хюля. Бившата проститутка има богато криминално минало.

Работниците напускат работа. Сюхан и Ширин се ядосват.

Корхан казва на жена си, че знае истината за Хюля. Джахиде се измъква, като казва, че Джесур може да е я изпратил.

Корхан заплашва Джесур, че ще го изобличи пред всички.

Бюлент влиза в тайния проход към сервиза на Рафат и стига до стаята с картините. В прохода има въжена стълба. Той се качва по нея и вижда откъде са избягали двамата влюбени. След което забелязва откраднатите картини. Спомня си какво му е казала пияната Бану. Джесур обаче го вижда на камерите. Рафат също е забелязал сина на Михрибан.

Тахсин казва на баща си да не воюва със Сюхан. Бюлент докладва на стареца, че Джесур е обрал жилищата в Истанбул.

Джесур следи разговора между двамата. В това време хората на Рафат влизат. Бюлент избягва. 

Джесур отива във фабриката. Сюхан беснее и троши всичко във фирмата. Казва му, че го мрази. Обвинява съпруга си, че нарочно й причинява това. Заплашва Джесур, че тя е дъщеря на Тахсин Корлудаа. Той я упреква. Сюхан иска предбрачен договор. Джесур отговаря, че го обижда и е категоричен, че няма да подпише предбрачен договор. Той се ядосва, че тя не му вярва, но въпреки това е приела този брак. Казва й, че Бюлент е открил картините. Сюхан отговаря, че не е казала нищо за тях. Джесур иска да докаже, че картините са негови. Заклева се, че никога няма да я нарани и в този момент няма да може да свидетелства.

Полицията отново арестува Рафат.

Бюлент обяснява на майка си, че не играе по свирката на Тахсин Корлудаа.

Тахсин кара прокурора да спре разследването на картините. Обвинителят съобщава, че срещу тях е започнало разследване от горе. Обект на проверката са съдията, директора на полицията и прокурора на Корлудаа.

Сюхан знае, че във всички случаи след края на войната между баща й и съпруга й ще бъде наранена. Сюхан не иска да се откаже от битките. Моли Джесур да се придържат към условията на брака им. Той обещава, че последната им нощ няма да се повтори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!