Теленовелас: "Доня Сандовал" - най-успешният сериал на Телемундо тръгва в ефира на DIEMA FAMILY

четвъртък, 11 октомври 2018 г.

"Доня Сандовал" - най-успешният сериал на Телемундо тръгва в ефира на DIEMA FAMILY


Един от най-харесваните мексикански сериали "Доня Сандовал" (La Dona) с премиера по DIEMA FAMILY!

Не пропускайте началото на разтърсващата история за Алтаграсия Сандовал - от 20-и октомври (следващата събота) всеки уикенд от 16:00 до 18:00 ч. (по два епизода)!

Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния ефир романтичната мексиканска драма? Отговора зрителите на DIEMA FAMILY ще открият в теленовела "Доня Сандовал", вдъхновена от реални събития и романа на Ромуло Галегос "Доня Барбара" - от 20-и октомври (следващата събота) всяка събота и неделя от 16:00 до 18:00 ч. (по два епизода).

Историята разказва за необикновения живот на Алтаграсия Сандовал - съвършено красива и преуспяла жена с разтърсваща тайна от миналото. Тази тайна е и причината тя да се превърне в неумолимата Доня, която е днес. Силното екранно присъствие и външността на актрисата Арасели Арамбула дават възможност на създателите на поредицата да създадат многопластовия образ на "Доня Сандовал".

Успехът на "Доня Сандовал" се дължи не само на въздействащия сюжет, но и на майсторското му пресъздаване. След излъчването ѝ в Мексико и САЩ, поредицата се превръща в най-рейтиниговата премиера на Телемундо от години насам и една от най-високо харесваните испаноезични продукции.

Историята:
Като малка главната героиня губи родителите си в жестоко престъпление, а по-късно става и жертва на насилие. Тези ужасяващи събития превръщат Алтаграсия в коравосърдечна и амбициозна жена. Единственото ѝ желание е да управлява империя от успешен бизнес, служеща за инструмент за раздаване на безмилостно правосъдие. Без да очаква обаче това ще я отведе до непознати и плашещи за нея чувства - любовта към дете и силно приличане към мъж.

Разтърсваща история за предателство, жаждата за отмъщение, изкупление и помирение... Не пропускайте епизодите на романтичната драма за легендарната "Доня Сандовал" - от 20-и октомври (следващата събота) всеки уикенд от 16:00 до 18:00 ч. по DIEMA FAMILY!

1 коментар:

  1. Не е лош с голям интерес ще го следя а трима любими актьора участват

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!