loading...

петък, 2 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан моли Джесур да се откаже от отмъщението заради любовта им, Тахсин гони окончателно дъщеря си от вкъщи (02-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Фюген се е стреснала от воя на сирените. Джесур едва я успокоява. Сюхан се ядосва и тръгва към имението на баща си. Тахсин гаси пожара заедно с Бюлент и останалите членове на семейството. Пред Сюхан той отново обвинява Джесур за пожара. 

Фюген се страхува, че и синът й ще се откаже, както преди време баща му е направил.

Сюхан моли баща си да върне всичко, което е откраднал от хората. Той отказва. Тахсин гони дъщеря си от своята къща. Тя си тръгва. Корхан я моли да убеди Джесур да забрави за отмъщението.

Неджля научава от своя приятелка, че Тахсин е взел писмото от затвора, адресирано до Алендароулу.

Сюхан гледа снимката, която е основно доказателство за вината на баща й. Джесур влиза. Тя взима снимката, която за малко не пада в огъня, и се изгаря. Той започва да лекува изгореното. Сюхан се оправдава, че не е искала да изгори снимката. После го пита дали би се отказал от отмъщението заради любовта си към нея. Джесур отговаря, че не я обича истински.

Неджля съобщава на Джесур какво е научила от приятелката си от пощата.

Рафат следи комисар Мутлу. Бившият полицай отива в затвора и се среща с директора.

Сюхан допуска, че Хасан Карахасаноулу може наистина да се е самоубил. Отива в имението на Корлудаа да търси писмото.

Само 8 човека са оттеглили жалбите си срещу Тахсин, той се надява, че хората ще се увеличат.
Хюля шантажира Джахиде за паспорта.

Сюхан търси някое старо писмо или документ на тавана на имението.

Джесур и Бану отиват на свиждане при Туран. Питат го дали е изпратил писмо до Джесур. Туран отговаря, че не е писал нищо.

Директорът на затвора се обажда на Адалет, че Джесур е ходил в затвора.Сюхан чува този разговор и пита Адалет кой е Ръза. Джахиде отговаря, че Ръза е брат на аптекарката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!