loading...

понеделник, 5 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Новият областен прокурор започва разследване срещу Тахсин Корлудаа, Тахсин и Адалет не успяват да напуснат страната, Корхан хваща Бюлент да рови в офиса му (06-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Новият прокурор Севхат Севашчук посещава чифлика на Корлудаа. Тахсин започва да му се оплаква от съседа си.

Михрибан посещава Сюхан. Пита я дали Джесур е получил писмото. Сюхан не знае за това. Ширин разказва какво се е случило с пратката. Сюхан се ядосва.

Прокурорът съобщава на Адалет, че брат й Ръза е избягал при катастрофа. Започва да разпитва за него. Адалет отрича, че е поддържала връзка с него.

Сюхан посещава имението. Тахсин я представя на прокурора. Пита баща си за писмото. Тахсин отрича, но прокурорът казва, че има много документи, които трябва да прегледа.

Тахсин вдига скандал на дъщеря си. Прокурорът се връща и и чува. Сюхан казва на баща си да отговори колкото може по-скоро.

Джахиде предупреждава Хюля да внимава, защото прокурорът е започнал разследване и скоро ще я призове. 

Сюхан споделя с брат си, че бившият комисар е организирал всичко.

Джахиде търси паспорта на приятелката си. Корхан я хваща, че рови. Тя му казва, че си търси екипа за йога.

Майката на Ширин посреща Сюхан с торта за рождения й ден. Момичето пита Салих за подарък за рождения й ден и го моли да й разкаже за нощта, когато е загинал Карахасаноулу. Той разказва как баща й е осиновил Адалет.

Тахсин и Адалет заминават за чужбина.

Джахиде моли Бюлент да намери паспорта на Хюля. Дори го заплашва, че ще го издаде като съучастник.

Джан се бунтува. Джесур едва овладява положението. Лекарят съобщава, че състоянието на Рафат е все още критично и се налага нова операция. Бану съобщава на Джесур, че новият прокурор търси писмото. 

Полицията не пуска Тахсин да напусне страната. Има заповед издадена от прокуратурата.

Бюлент не може да открие паспорта в сейфа във фирмата. Корхан влиза в кабинета си и заварва там Бюлент. Двамата се скарват. Бюлент го лъже, че Хюля го преследва и го моли да не предава паспорта на жената.

Джесур отива в прокуратурата и среща там Тахсин. Прокурорът вика първо Корлудаа да даде показания.

Бюлент лъже Корхан, че е дал показания и че прокуратурата ще намери бившата проститутка. В това време Хюля идва.

Тахсин дава показания, но отрича да е взимал писмото. Признава си, че е спасил Адалет от мръсниците, но й е помогнал, а тя му е благодарна и вярна. Обвинява Джесур, че е организирал бягството на Ръза.Корхан връща паспорта на Хюля, но прокурорът й забранява да напуска страната, защото ще я призове като свидетел за убийството на гинеколога...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!