loading...

вторник, 6 ноември 2018 г.

Утре в "Намери ме": Алие предава Арзу на полицията (07-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Арзу се прибира в имението и вижда, че Елиф е изписана, както и че Алие е добре. Кенан настоява да обсъдят развода им, но в този момент се появяват полицаи арестуват Арзу по обвинение в опит за убийство. 

Алие признава на Кенан, че тя е предала Арзу. 

В ареста Арзу прехвърля вината за стрелбата върху Зейнеп на престъпниците, от които е взела пари. Разказва и за диска със записа. След разпита на Арзу, Алие също дава показания. Алие отрича Арзу да е вземала заем, за който впоследствие да бъде изнудвана. Споделя, че и самата тя е била нападната от Арзу. 

Кенан отказва да назначи адвокат и Арзу научава, че ще бъде представлявана пред съда от служебен защитник. Кенан заплашва Арзу, че ако вината ѝ бъде доказана никога повече няма да види него и Тууче. 

Селим обвинява пред Мелих, този, който е пуснал диска на сватбата му със Зейнеп. Споделя и съмненията си, че Арзу е била предизвикана и затова се е опитала да убие Зейнеп. Мелих съжалява, че е наредил на Садък да пусне записа. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!