loading...

сряда, 7 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур спасява живота на Тахсин. Арестуват Тахсин, а Джахиде намира писмото от бащата на Джесур. (08-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Фюген разказва за своята любов към Хасан, спомняйки си как ѝ е предложил брак и двамата са се оженили.

Джан отива в чифлика на Корлудаа и търси Тахсин. Бану е разказала цялата истина на младежа. Той решава да си отмъсти на стареца. Насочва пистолета към Тахсин. Джесур се намесва в свадата и отнема пистолета на младежа. Съобщава му, че шофьорът на камиона е арестуван и че всичко ще стане ясно.

Шофьорът признава, че е бил нает от Джесур Алендароулу. Така е инструктиран от хората на Тахсин.

Полицията арестува Джан, а Тахсин заплашва Джесур.

Джахиде намира писмо от Карахасаноулу в джоба на Корхан.

Прокурорът иска да разпита Джесур.

Водят куриера при Четин. Започват разпит. Пощальонът казва, че в писмото е пишело "Баща ти умря два пъти". 

Тахсин идва в прокуратурата и обвинява Джесур. Прокурорът заявява, че името на Алендароулу е дадено по-късно на арестувания. Прокурорът се разпорежда да арестуват Тахсин. Старецът е бесен. Противи се на полицаите и не иска да влезе в ареста. Сюхан отива при него и се застъпва. Тахсин я гони и я нарича предателка. После влиза в ареста. Сюхан отново е ядосана на съпруга си.

Корхан започва да търси писмото от портфейла си. Обвинява Бюлент.

Джахиде отива в имението на Алендароулу. Фюген иска да я покани вътре, но Кемал не позволява.

От камерите Корхан вижда, че жена му е взела писмото.

Джахиде се опитва да разбере от кого са картините. После разпитва Ширин. Корхан съобщава на Джахиде, че Тахсин е задържан. Тя е шокирана.

Полицаите изпращат Джан на терапия.

Адалет и Салих се срещат с Мутлу. Настояват той да се предаде.

Прокурорът дава разрешение за ексхумация на гроба на Карахасаноулу. Мутлу се обажда на Серхат, за да се предаде. Откарват го в болницата. Делото продължава. Освобождават Тахсин, защото Мутлу си признава за убийството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!