loading...

четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Утре в "Остани с мен": Ахем се среща с бившата си любима Анита, Давал проваля плана на Урмила и Кинджал (09-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и ноември) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG

Кокила поднася искрени извинения на Хитал и я моли да се обърне към свекърва си да не разделя семействата на двамата си синове. Хитал също се извинява и двете молят свекърва си да промени намеренията си. Джанко се съгласява, при положение, че двете си обещаят никога повече да не застават една срещу друга. Кокила и Хитал се вричат винаги да си казват истината направо. 

Урмила предлага на Кинджал да спрат водата в квартала, а когато съседите им се оплачат, да я пуснат отново и да представят това като чудо, което тя е извършила. Кинджал се съгласява с плана на Урмила. Давал научава за новата измама на леля си и вика техник, който поправя повредената помпа. 

Джанко поръчва на Гопи да смени каишката на часовника, който Джигар ѝ е подарил. Ахем настоява да придружи съпругата си до часовникаря. Там неволно подменят кутията с тази на бившата му любима Анита, която е купила часовник като дар за бъдещия си съпруг Нилеш. Ахем забелязва грешката и взима адреса. Там той се среща с Анита, която се подготвя за сватбения ритуал.

Източник: ТВ Сага  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!