loading...

четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Утре в "Прости ми": Фериде разбира, че Сехер е комбина с Асие, за да ги разделят с Яман, Атеш залавя Фарук и разбира, че Топрак е планирал отвличането на Пънар (09-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Кадер забелязва, че поведението на Махир се променя, когато наблизо има нейни роднини. Шахин предава на Махир поисканата сума пари, а Махир му обещава да спаси фирмата и да направи Кадер щастлива. 

Зухре моли Мюнелеф да оттегли жалбата си срещу Мурат. Тя поставя условие Мурат и Гюзел повече да не се срещат. Гюзел е принудена да обещае, за да изкара любимия си от затвора. 

Фериде показва на Джунейт записа и го обвинява. Той обещава да разбере кой е заснел записа. 

Севги проследява Шахин до офиса на Лерзан. Узнава за парите, които Шахин е взел назаем. Шахин признава, че Ийт го е помолил за финансова помощ. Севги настоява Шахин да напусне работата при Лерзан. Тогава Лерзан дава срок на Шахин да ѝ върне взетите назаем пари. 

Атеш преглежда охранителните камери и се уверява, че Пънар е отвлечена по нареждане на Топрак. 

Джунейт предлага на Сехер пари, за да разбере кой е заснел записа. Тя скрива от него, че Зафер го е направил. 

Кадер открива парите от Шахин в дома си. Започва да разпитва Ийт, който става агресивен и напуска къщата. 

Мурат е освободен. 

Фериде подслушва разговор между Асие и Сехер. Разбира, че Сехер е доверено лице на Асие и опитва да развалят брака им с Яман. 

Атеш залавя Фарук и се уверява, че Топрак е планирал отвличането на Пънар. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!