loading...

четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан напуска Джесур, Бюлент сваля Бану, Джахиде има доказателство, което може да обърне хода на делото (09-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

На излизане от участъка Тахсин заявява, че съдията е решил, че няма нищо със случая. Джесур пита прокурора защо  старецът си тръгва. Серхат заявява, че съдът така е постановил, но същинското дело не е приключило.

Посрещат Тахсин с музика. Той заявява пред народа, че вече няма да отмъщава и ще бъдат квит с Алендароулу.

Сюхан и Джесур се скарват. Тя твърди, че баща ѝ е невинен. Той обяснява, че в прокуратурата и съда се е разиграла игра и Мwтлу е поел вината, не съвсем безкористно.

Бюлент кани Бану на вечеря. Тя приема.

Сюхан също е ядосана и няма логично обяснение за поведението на мъжа си.

Ръза се качва на покрива на една сграда и наблюдава отгоре цял Истанбул.

Тахсин се събира със старите си приятели. Радва се, че е натрил носа на своя враг.

Джахиде показва, че на писмото има знак, който съществува от задната страна на картините. Тя не дава писмото на съпруга си.

Адалет е притеснена от бъдещата ексхумация.

Сюхан решава да си тръгне. Ширин се опитва да я спре. Фюген не пуска снаха си да излезе. Сюхан е непреклонна и се прибира в апартамента си в Истанбул.

Джесур успява да помогне на Джан да се овладее.

Прокуратурата дава разрешение за отваряне на гроба.

Хюля отива при Серхат и го моли да пият заедно кафе. Той я отрязва. Хюля вижда как стюардът носи храна на прокурора и му спретва номер.

Бюлент се опитва да сваля адвокатката. Бану го упреква, че вероятно иска чрез нея да си отмъсти на Джесур. Бюлент ѝ предлага да бъдат двойка. Тя му поставя условие да не иска от нея да навреди на Алендароулу и да бъдат винаги откровени един с друг.

Преди да избяга Ръза научава от Туран, че Адалет се е омъжила за Тахсин.

Бюлент откарва Бану до тях и си прави устата да остане при нея, но тя го отрязва.

Кемал съобщава на Джесур, че Сюхан си е тръгнала.

Михрибан съобщава на Джесур, че Корхан има ново писмо с калиграфския почерк на Карахасаноулу. Тя е снимала писмото и го е пратила като съобщение.

Рафат идва в съзнание. Лекарите казват, че скоро ще се оправи.Хюля прави скандал на един човек пред прокурора. В това време стюардът прехвърля данни от компютъра на Серхат на флашка, която дава на Хюля. Бившата проститутка е вербувана от Мехмет, за да работи за него и му дава флашката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!