loading...

четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Любовно разочарование събира героите в новия турски сериал "Любов от втори опит" - от 16-и ноември по bTV


Любовно разочарование събира героите в нов сериал по bTV... "Любов от втори отит" започва на 16-и ноември (другия петък) и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 ч.

Драматични обрати и комедийни ситуации очакват зрителите в новия сериал "Любов от втори опит". Премиерните епизоди започват на 16-и ноември (другия петък) и ще се излъчват всеки делничен ден от 13:30 ч. по bTV. В необикновената история се преплетат съдбите на двама млади, изгубили вяра в любовта след поредица от разочарования.

Историята:
Преди година младата и красива Зейнеп (Йозге Йозпиринчджи) решава да последва любимия си и се мести да живее с него в Америка без одобрението на близките си. Животът ѝ се преобръща на 180 градуса, след като той внезапно я изоставя с бебе на ръце, което я принуждава да се върне в Турция. На борда на самолета, който тя хваща от Ню Йорк за Истанбул, е и Фатих (Буура Гюлсой) - красив и богат млад мъж, изпратен от семейството си да учи в страната на неограничените възможности, който обаче също наскоро е преживял раздяла.

И двамата млади, без да се познават, жадуват да променят живота си, свободни от оковите на близките си. Запознанството им започва със спор, след като по време на турболенция Зейнеп залита с бебето и пада върху Фатих, който макар и объркан, остава запленен от красотата на непознатата майка.

Когато кацат в родна Турция, Фатих предприема едно от най-смелите решения в живота си - догонва Зейнеп на летището и ѝ предлага да се оженят, макар и на пръв поглед "фиктивно" - той, за да се избегне годежа с досадната Ирем, избрана от семейството му за жена още от малък, а тя - за да представи пред роднините си баща на малкия Селим, за чието съществуване те дори и не подозират.

Зейнеп приема предложението на непознатия мъж, към който обаче усеща необяснима симпатия. Двамата заживяват заедно като перфектните съучастници, но неусетно любовта нахлува и "проваля" договорката им.

Актьорите:
Йозге Йозпиринчджи е позната на публиката с участието си в хитовите поредици "Ангели пазители", "Мечтатели" и "Момичето с червения шал", като превъплъщението ѝ в „Любов от втори опит“ бележи кариерата ѝ и я превръща в една от най-обещаващите млади актриси на турското кино и телевизия.

Буура Гюлсой също е любимец на зрителите, които го помнят с ролите му в редица хитови поредици, сред които "Пепел от рози", "Север Юг" и "Незабравима". Актьорът признава, че „Любов от втори опит“ е един от най-любимите му проекти, именно заради съчетанието от драматични и комедийни елементи.

3 коментара:

  1. хубаво но защо не измислят някой по приемлив час по това време гледаме кокила и естествено че ще предпочетем Остани с мен защото вече сме свикнали с него а и плюс това повечето хора са на работа и не могат да го гледат по голяма част от зрителите са работещи хора ако искат по висок рейтинг тряябва да помислят малко по този въпрос

    ОтговорИзтриване
  2. Казва се Отново любов!Защо са му сменили заглавието?

    ОтговорИзтриване
  3. ЧЕ КОЙ СЕРИАЛ Е С ИСТИНСКОТО СИ ЗАГЛАВИЕ ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, ВСИЧКИ СА С ИЗМИСЛЕНИ ОТ БУЛГАРИСТАН ...ИМА НА СЕРИАЛА!!!!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!