loading...

четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Яъз води Едже на гинеколог, Едже се отказва от наследството на Егемен (16-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Седмица по-късно...

Шюкрие желае да придружи Селин по време на прочитането на завещанието.

Хазан предлага на Едже да се откаже от наследството. 

Синан признава на Хазан, че я отбягва, тъй като тя прави опит да лавира между неговите чувства и тези на Яъз. Хазан не успява да разбере намека. 

Адвокатът информира близките на Хазъм, че Едже получава една пета от наследството на покойника и едва 20% от компанията. Фазилет пледира за по-висок процент от холдинга. Съобщава на всеослушание, че Едже е бременна от Хазъм. Едже отказва да присвои частта от наследството, която ѝ се полага, но заявява, че ще отгледа детето си като достоен наследник на фамилия Егемен. 

Хазан е изненадана, че Едже е бременна. Ясин е покосен от новината. 

Хазан разбира, че Едже е заченала преди да се омъжи за Хазъм. Яъз чува разговора им. Отвежда Едже при гинеколог. Без знанието на Едже настоява докторът да вземе проба, за да разбере дали детето е на Хазъм. Яъз заплашва Хазан, че ако се окаже, че детето не е на Хазъм, ще изпрати Едже в затвора. 

Източник: ТВ Сага

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!