loading...

неделя, 25 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан подава документи за развод, Хюля ражда преждевременно, Тахсин е готов да разкаже истината на Джесур (26-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Тахсин се съмнява в Адалет и я обвинява в предателство. Заповядва на Салих да я държи под око.

Ръза получава бележка от стрелеца, че не е успял да убие Тахсин.

Джесур не иска Сюхан да оства сама в апартамента. Тя се дърпа и не иска да отиде в имението на Алендароулу. Сюхан иска да се разведат.

Джесур отказва да подпише документите за развод.

Серхат е на гости на Джесур. Двамата разговарят приятелски.

Корхан докладва на баща си, че Сюхан е разстроена от своето решение. Тахсин му казва да наблюдава сестра си.

Джахиде отново се среща с Хюля. Адалет я проследява. Джахиде разказва на бившата проститутка, че заради нея всичко се е объркало. Адалет сварва двете да говорят. Хюля веднага сменя темата и ги пита дали Тахсин е убил Фюген. В това време идва Корхан. Хюля е събрала цялото семейство и им обяснява, че бившият началник на полицията я е накарал да качи програма на компютъра на Серкан. Страхува се, че ще я извикат като свидетел. Корхан я пита какво иска от тях. Хюля настоява да не я забъркват в техните вражди и си тръгва.

Сюхан е озадачена. Пита Джахиде дали мнимата сестра има ключ за жилището й в Истанбул. Джахиде отрича. Корхан се притеснява за сестра си.

Ръза отива в лечебницата на затвора.

Джахиде настоява Хюля да замине за Анталия. Бившата проститутка се съгласява.

Корхан споделя със сестра си, че ако тя знае какво в действителност се е случило, Сюхан никога няма да бъде щастлива с Джесур. Корхан пита сестра си дали иска да научи тази истина.

Адалет отива на свиждане на брат си. Ръза й казва, че ще свидетелства срещу Тахсин в съда. Иска Адалет да потвърди показанията му.

Изписват Тахсин от болницата.

Бюлент носи цветя на Тахсин. Джахиде го посреща и му казва, че най-после мнимата сестра ще замине. Докато Хюля се разхожда раждането започва.

Корхан казва на баща си, че в онази прословута нощ е бил в колата и е станал свидетел на убийството на директора на сиропиталището. Обвинява баща си, че е затрил три живота за толкова време. Тахсин вдига скандал на сина си. Докато двамата се карат в старата фабрика идват Джесур и Сюхан. Алендароулу обещава на Корлудаа, че ще му държи сметка за всички тези действия. Тахсин се оправдава, че от много доброта е станал лош човек, защото всички са го предали. Сюхан отговаря, че се срамува, че е дъщеря на Тахсин. Джесур настоява да научи цялата истина от стареца.

Адалет излиза от свиждането, а Салих я наблюдава. 

Хюля се съобщава на Джахиде, че ражда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!