loading...

понеделник, 26 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Адалет признава, че е убила майката на Джесур и се предава в полицията, Джесур не се явява на бракоразводното дело, Ръза излиза от затвора и крои планове срещу Тахсин (27-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Тахсин пита дъщеря си дали ще се раздели с Джесур, ако научи истината. Тя отговаря положително.

Салих помага на Ръза, като двамата общуват чрез вестниците.

Адалет се обажда на прокурора, а след това на Тахсин. Казва на мъжа си, че никога не го е мамила.

Джесур съобщава, че Адалет Корлудаа е признала пред прокурора, че е убила Хасан Карахасанолу.

Полицията арестува Адалет.

След 3 седмици...

Тахсин притиска дъщеря си да се разведе. Сюхан казва, че делото е скоро.

Ръза излиза от затвора, а Тахсин настоява Салих да го следи и да му докладва всичко.

Джесур вика по мегафона, че Корлудаа е страхливец, който се крие зад полите на една жена. Сюхан се опитва да защити баща си. Казва на Джесур, че се развежда с него заради ината му.

Ръза брои дните до своето освобождаване. В един ден идва охрната и му съобщава добрата новина. Салих минава пред входа на затвора и му пуска бележка. Двамата си определят среща.

Тахсин е на свиждане на Адалет. Той й вярва. Отговаря й, че се е пожертвала, за да й повярва. На процеса Адалет си признава половинчато, като се опитва да прикрие Тахсин като неин съучастник. Джесур не иска да приеме нейните показания.

Тахсин обещава на жена си, че ще я измъкне от затвора.

Ръза научава за самопризнанията на сестра му. Той крои планове за отмъщение. Иска да се сприятели с Джесур, за да го превърне в оръжие, което да убие Корлудаа.

Джесур се кара с прокурора, защото не знае как ще завърши второто дело за смъртта на Фюген.

Джахиде репетира пред Бюлент лъжата, която ще спретне пред Корхан. Хюля отива при нея. Вика я да си вземе бебето и парите. Джахиде й обяснява, че няма да вземе бебето. Обещава да помага на Хюля да си отгледа детето. Бившата проститутка се ядосва. Заплашва Джахиде, че ще се разправи с нея. Двете се сбиват и Джахиде е ударена в корема. 

Джесур съобщава на Бану, че няма да дойде на бракоразводното си дело. Адвокатката съобщава това на Сюхан.

Михрибан съобщава на Джесур, че тази седмица ще имат общо събрание и го моли да говори с хората.

Джахиде моли Бюлент да спре Хюля преди да е говорила с Корхан. Той слиза във фоайето и се моли на бившата проститутка да си трае. Бюлент й обещава да вземат детето. Корхан слиза долу. Заповядва на охраната да я изгонят. Хюля се опитва да го убеди, че Джахиде лъже. 

Джесур се опитва да убеди хората да си купят акции от компанията. Тахсин се намесва и заплашва всички ...Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!