loading...

вторник, 27 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Ръза спасява живота на Джесур, Корхан изгонва Джахиде, Сюхан настоява пред Джесур да... (28-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Корхан гледа видеото, което му пуска Хюля. В него се разкриват лъжите на Джахиде, Бюлент я предупреждава да изчезне. Джахиде иска да се изправи пред Корхан и да му разкаже истината.

Ръза отива в имението на Джесур. Алендароулу е изненадан. Кани бившия затворник вътре, за да поговорят.

Сюхан търси съпруга си. Решава да отиде в къщата му.

Ръза твърди, че Адалет е извършила убийството на баща му. Моли Джесур за помощ, за да влезе в цивилния живот. Ръза се страхува за живота си.

Салих докладва на Тахсин, че Ръза е отишъл направо в къщата на Джесур. Тахсин настоява пред своя подчинен да намери съучастника на Ръза.

Джесур дава работа на бившия затворник. Обещава му, че ще се консултира с адвокат дали няма да може да вземе обезщетение. Сюхан идва в имението. Иска да поговорят. Запознава се с Ръза.

Сюхан и Джесур се скарват. Тя споменава, че Ръза може да е убил майка му. Джесур не вярва. Мисли се, че Тахсин я е обработил. Джесур казва на жена си, че не иска да се развежда. Сюхан е бясна. Настоява, че не може да живее с него и че бракът им трябва да приключи.

Джахиде се обяснява на Корхан. Той не й вярва. Тя му казва, че се е случило чудо и че е забременяла. Корхан я гони. Не иска да я слуша. 

Джесур отива при Рафат. Двамата ще пият чай. Джесур съобщава на приятеля си, че ще трябва да излезе от играта. Рафат не е съгласен. Иска да помогне срещу Корлудаа.

Сюхан звъни на брат си. Корхан й казва, че се чувства зле и е много пиян. Съобщава на сестра си, че с Джахиде са се разделили.

Джахиде отива у Михрибан. Бюлент и майка му се опитват да я успокоят.

Джесур моли Кемал да наблюдава Ръза за всеки случай. Младежът започва да го следи. Ръза и Салих се срещат в гората и го разкриват. Докато двамата разговарят, Ръза изчезва. Салих казва на зет си, че Тахсин се е разпоредил да следи Ръза.

Тахсин вика Джесур. Пита го какъв му е проблемът. Тахсин заплашва младежа, че ако не се разведе с дъщеря му ще стане лошо.

Корхан споделя със Сюхан, че Джахиде ги е излъгала.

Кемал докладва на Джесур, че Ръза си събира багажа. Бившият затворник се сбогува, казвайки, че не може да живее на място, където му нямат доверие. В това време един човек стреля в Джесур, а Ръза се изпречва и поема куршума. 

Корхан е отчаян. Сюхан се опитва да му помогне. Той й казва, че Джахиде ги е лъгала през цялото време. Майката на Ширин подслушва разговора.

Тахсин събира хората от града.

Ръза се свестява в болницата. Джесур и Кемал са при него в болницата. Алендароулу отново го вика в имението, защото си мисли, че бившият затворник му е спасил живота...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!