loading...

сряда, 28 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур и Сюхан намират просяка и скрояват номер на Ръза (29-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Прокурорът обещава на Джесур, че ще разпита Тахсин за покушението. Корлудаа се съгласява да даде показания.

Сюхан научава за покушението и отива да види как е съпругът й. Джесур й благодари, че все пак е дошла при него. След което разказва на Сюхан, че Тахсин го е заплашил, че ако не се разведе ще му се случи нещо лошо. Джесур кани Сюхан на вечеря, за да й съобщи своите условия по развода.

Джахиде моли Корхан да го изслуша. Съобщава му, че наистина е бременна, но съпругът й отговаря, че дори да е така, той не е сигурен, че детето е от него.

Ширин споделя с майка си, че Джахиде тайно се е срещала с Бюлент. Корхан случайно чува този разговор.

Сюхан чака в заведението да дойде Джесур. В същия ресторант идват Бюлент и Бану.

Корхан отива в къщата на Михрибан. Джахиде е готова да се затича към него. Прислужницата е съобщила на Корхан, че Бюлент е излязъл на вечеря.

Джесур кани Сюхан на танц. Тя първо се противи, но накрая приема поканата. Бану ги вижда и се ядосва. Тангото продължава, а влюбените се гледат страстно.

Корхан пристига пред заведението. Удря едно питие.

Джесур съобщава на Сюхан, че няма да се разведе с нея. Тя се ядосва. Джесур й съобщава, че днес има рожден ден. Истинският Джесур Карахасаноулу е роден на тази дата.

Корхан обвинява Бюлент, че спи с Джахиде. Заплашва сина на Михрибан, че ще го убие... 
Бану се ядосва и напуска Бюлент.

Джесур и Сюхан предотвратяват скандала. Откарват Корхан в хотел.

Бюлент гони Джахиде от дома си. Тя се настанява в същия хотел.

Джесур пита Сюхан къде да я закара и тя му отговаря, че иска да се прибере в родната си къща.

Ръза е добре. Джесур се разпорежда на Кемал да се грижи за ранения.

Михрибан съобщава на Алендароулу, че всички акции на компанията са разпродадени.

Сюхан пита баща си дали има нещо общо с покушението срещу съпруга й. Тахсин отрича.

Просякът се обажда на Сюхан. Иска 100 хиляди лири, за да свидетелства за убийството на Фюген. Момичето отива в банката и урежда сумата. Обажда се на просяка. Джесур я вижда в банката и я следва. Сюхан отива на мястото на срещата. Джесур я наблюдава. Просякът излиза от сградата. Вижда Джесур и бяга. Младежът започва да го гони.

Тахсин отива при Ръза, който стои на скалите. Бившият затворник му обяснява, че се наслаждава на свободата си. Тахсин му обяснява, че рано или късно истината ще излезе наяве. Ръза отговаря, че също чака този ден.

Джесур хваща просяка и го връзва. Старецът казва, че е недоразумение. Джесур държи сметка на Сюхан, че не го е уведомила. Просякът казва, че нищо не знае. Старецът признава, че Ръза е искал да предаде съобщението на Корлудаа, но не му е платил обещаната сума. Джесур казва на Сюхан, че трябва да получат доказателство и използват стареца да им свърши работата. После се обажда на Рафат да прибере просяка в сервиза си.

Ръза получава писмо от просяка, в което му иска пари, за да си мълчи за убийството на Фюген...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!