loading...

четвъртък, 29 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур и Сюхан се развеждат, а Тахсин се отказва от сина си (30-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Ръза иска разрешение да излезе от имението. Джесур се съгласява и се обажда на Сюхан. Двамата отиват на мястото, където Ръза се среща с просяка. В това време идва полиция и арестува двамата. Рафат е там.

Ръза е подал сигнал в полицията. Пред прокурора, просякът е казал, че Тахсин го е накарал да извика бившия затворник на тази среща.

Всъщност целият план е организиран от Ръза, за да убеди Джесур във вината на стария Корлудаа. Тахсин обяснява това на прокурора.

Михрибан съобщава на Джесур, че Тахсин е изкупил всички акции на компанията, чрез хората  от града.

В коридора на участъка Тахсин среща просяка и му вдига скандал пред Сюхан. Старият Корлудаа почти получава инфаркт.

Джесур се кълне, че ще съсипе Тахсин. Ръза изразява готовност да му помогне.

Джесур отново закъснява за бракоразводното дело. Двамата се съгласяват брака им да бъде прекратен. Сюхан отново не е доволна и е ядосана. Джесур настоява да поговорят. Застава пред колата й и не я пуска да си тръгне. Сюхан дава назад и си заминава, без да говори с него. 

Тахсин се радва на развода на дъщеря си. Сюхан е ядосана и заявява на баща си, че заради него си е провалила мечтите. Прибира се в стаята си и горчиво плаче.

Джесур също е замислен и ядосан.

Михрибан съобщава на Тахсин, че Джахиде го е излъгала, а Корхан е нападнал сина й.

Корхан е много ядосан и няма доверие никому. Бюлент се опитва да му обясни, че се лъже и че с Джахиде нямат връзка.

Хюля се среща с Джахиде. Казва й, че се радва, че така се е получило. Ръза ги наплюдава отстрани. Джахиде казва на Хюля, че е бременна. Бившата проститутка не вярва. Двете се скарват. Джахиде си тръгва, а Ръза се представя на Хюля като приятел на Туран.

Джесур звъни на Сюхан. Тя му отговаря на обаждането. Казва му, че са се развели защото тя е искала това. Благодари му, че се е съгласил и не й е създавал проблеми. Сюхан не желае да се вижда с Джесур. Казва му, че ще се махне от Корлудаа и че не е негова работа къде ще отиде.

Тахсин отново унижава сина си пред всички служители на фирмата. Корхан се ядосва и свива юмруци. Тахсин гони сина си от вкъщи и от фирмата и се отказва от него.

Ширин отива при Сюхан. Двете приятелки разговарят. Сюхан иска да избяга от всички, но й прилошава. Ширин й приготвя закуска, но на Сюхан й се гади. Бюлент изпраща съобщение на Сюхан, че иска да говори с нея за Корхан.

Тахсин се ядосва и чупи семейната снимка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!