loading...

неделя, 25 ноември 2018 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Завинаги" - нов турски сериал с Йозджан Дениз тръгва по bTV


Премиера!

"Завинаги" (İstanbullu Gelin), по-познат на зрителите като "Истанбулска булка", е заглавието на новия турски сериал, който ще се завърти премиерно у нас догодина.

Хитовата поредица с Йозджан Дениз и Аслъ Енвер ще се излъчва в праймтайма на bTV от април 2019 г., като ще се върти всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч., научи ексклузивно екипът на Теленовелас Новини.

Историята:
Сюрея (Аслъ Енвер) е музикален талант с отлично образование и добра професионална реализация. Тя води скромен начин на живот, но това се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) - богат и красив бизнесмен.

Семейството на Боран е от най-старите, богати и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, обожава Фарук и мечтае той да сключи престижен брак с жена по неин избор. Любовта обаче е взаимна и драматичните последствия не закъсняват.

Пристигането на Сюрея в имението на избраника ѝ е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме тази непозната, доведена от сина ѝ.

Нещата се усложняват неимоверно и животът в това 400-годишно имение става доста необичаен за всички негови обитатели.

5 коментара:

 1. Откъде измислихте това безумно заглавие?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Английското заглавие, с което сериалът İstanbullu Gelin се разпространява на международните филмови пазари, е Evermore.

   Изтриване
 2. А защо вече, не се качва информация за Слънце и луна?

  ОтговорИзтриване
 3. Изгледах първи сезон с надеждата да гпедам хитов сериал, 52 серии очаквах нещо уникално по действителен случай, но не видях нищо , сериала не достигна очакванията ми и спрях да го гледам.

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!