loading...

неделя, 2 декември 2018 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Едже и Ясин попадат в капана на Ясемин (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Съседките на Фазилет от бедняшкия квартал ѝ помагат да ремонтира стария си дом.

Синан моли Гьокхан за финансова подкрепа, но Ясемин се възпротивява. Синан отказва да общува с Яъз.

С помощта на прислугата Ясемин успява да се домогне до мобилния телефон на Едже и от нейно име изпраща съобщение на Ясин с молба за среща. Ясин се отзовава на посочения от Едже адрес. Когато не вижда своята любима на уговореното място, ѝ се обажда. Едже се чувства заставена да разговаря с Ясин, за да му обясни, че се е случило недоразумение. Когато се виждат, папараци ги заснемат. Разстроена, Едже споделя с Ясемин за случилото се. Ясемин се съгласява да ѝ помогне, за да не се появи снимката в медиите.

Гьокхан порицава Хазъм, че заради ограниченията, които е наложил на наследниците си, Синан е принуден да живее като клошар. Едже опитва да подкрепи съпруга си, но Хазъм настоява тя да не се намесва в отношенията с децата му. Ясемин уверява Едже да поставя успокоителни в напитките на Хазъм. Тя обаче отхвърля предложението, тъй като се страхува да не навреди на своя съпруг.

Кериме докладва на Фазилет, че Ясемин полага усилие да се сближи с Едже.

От Гюлтен, Селин научава, че предишната вечер Ясин и Едже тайно са се срещали.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!