loading...

неделя, 2 декември 2018 г.

Утре в "Прости ми": Яман и Джансу се срещат в присъствието на Фериде, Топрак наема мъж, който да изнасили Пънар, Гюзел признава на Мурат, че го обича (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Ийт посещава бутика на Кадер и настоява тя да му предаде всички налични в касата пари. Обвинява Махир, че си присвоява средства, които по право се полагат на него. Махир подслушва разговора им и след като той си тръгва с парите, оказва подкрепа на Кадер.

Топрак посещава дома на Севги, за да се срещне с Пънар. Севги не му позволява да види Пънар и споделя, че тя скоро ще се сгоди за Джемил. Топрак преценява, че това би осуетило плановете му да се сближи със Зейнеп, и решава да действа. Подслушва разговор на Севги с майката на Джемил и узнава кога и къде е насрочена срещата. Урежда негов подчинен да се представи на Пънар под името Джемил.

Яман с изненада открива, че Джансу е момичето, с което е прекарал нощта в хотела. Нито той, нито Джансу показват на Фериде, че се познават.

Мурат определя среща на Джихан с намерението да си отмъсти за нападението над Осман.

Наетият от Топрак мъж отвежда Пънар на отдалечено място и по негово нареждане прави опит да я изнасили. Топрак го обезврежда. В разговор заблуждава Пънар, че Атеш го е принудил да я изгони от работното ѝ място в холдинга. Отново започва да я моли да се премести да живее при него.

Махир забелязва, че Ийт слиза от скъпа кола в близост до дома на Кадер.

Гюзел успява да възпре Мурат да не убие Джихан и му признава, че го обича.

Пънар приема да отседне при Топрак. Зейнеп настоява тя да се върне. Топрак споделя на Зейнеп за опита за изнасилване от страна на Джемил.

Фериде позволява на Джансу да отседне в дома на майка ѝ. Яман поставя условие на Джансу още на следващия ден да напусне къщата и да замине завинаги.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!