loading...

вторник, 4 декември 2018 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Яъз спира тока на сградата, докато Синан и Хазан са в асансьора, Хазъм насочва оръжие срещу Ясин и... (05-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Служители на Хазъм заставят Ясин да се срещне с техния работодател.

Оуз информира Селин, че по нареждане на баща ѝ непознати мъже са отвели Ясин. Селин се страхува за живота на своя любим. Порицава Едже, че прави опити да се сближи отново с Ясин. Гьокхан е изненадан, когато научава от Селин, че баща му е отвлякъл Ясин.

Синан и Яъз се сдобряват. Хазъм насочва оръжие срещу Ясин. Заплашва да го убие. Едже, Селин и Гьокхан разбират, че Ясин и Хазъм са в сградата на холдинга, и се отправят натам. Успяват да възпрат Хазъм, за да не извърши престъпление. 

Яъз съветва Хазан да поговори насаме със Синан и да изяснят веднъж завинаги отношенията си.

Ясемин упреква Гюлтен, че се е издала през Фазилет, че ѝ помага.

Шюкрие разпитва Фазилет дали има новини от семейство Егемен. Страхува се, че синът ѝ може да пострада.

Ясин порицава Фазилет, че заради алчността си е погубила любовта между него и Едже.

Кериме докладва на Фазилет адреса на галерията, от която са доставили новата картина. Новината обнадеждава Фазилет. Тя е убедена, че ще успее да докаже невинността си.

Яъз настоява служители на сградата, в която живее, да спрат електрическото захранване, докато Синан и Хазан са в асансьора.

Едже се страхува от тежкото емоционално състояние, в което се намира Хазъм. Решава да послуша съвета на Ясемин и тайно да дава успокоителни на своя съпруг.

Източник: ТВ Сага

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!