loading...

вторник, 4 декември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур отнема компанията от Тахсин, Шерин изчезва, Хюля подхвърля детето си пред дома на Корлудаа (05-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Шерин обещава да опази тайната на Сюхан.

Корхан се прибира в имението, за да разговаря с баща си. Тахсин продължава да се кара на сина си. Корхан разпитва баща си за онази вечер. Старият си признава, че тогава е помогнал на Адалет и със Салих са инсценирали самоубийството на Хасан. Джесур чува този разговор и го записва. Бану казва, че записът няма юридическа стойност, но ако успеят да убедят съда, Тахсин може да получи най-много 5 години затвор. Джесур иска да говори насаме с Тахсин. Ръза му обещава да помогне, използвайки Салих.

Тахсин отива при Ръза без охрана от полицаите. 

Сюхан се радва, че ще си има бебе. Отива да говори с Джесур.

Джесур се среща с Корлудаа в отдалечен склад. Пуска му записа от разговора с Корхан. Джесур прави предложение на Тахсин и получава изкупените акции на работниците. След като сделката е факт, Джесур го отпраща от фирмата. Тахсин  отново си го изкарва на сина си. Корхан отговаря, че вече е нов човек.

Шерин претърсва стаята на Ръза и открива папката с изрезки от вестниците. Бившият затворник се прибира и вижда какво прави момичето. Шерин го гледа въпросително.

Рейхан намира изоставено бебе в количка пред входа на имението.

Джесур казва на Сюхан, че вече е мажоритарен собственик на фирмата и Тахсин няма връзка с компанията. Сюхан е изненадана. Не вярва, че баща ѝ е прехвърлил компанията доброволно. Казва на Джесур, че са се разделили, защото е същият като баща й. Заявява, че Джесур е спечлил войната, но е загубил нея. Заявява му, че е най-голямата грешка в живота ѝ. Сюхан припада. Корхан и Джесур се опитват да я свестят.

Ръза изгаря папката с документите, но Шерин е изчезнала. Той лъже Кемал, че жена му е отишла при майка си в другото имение. Ръза се опитва да изчисти кръвта от килима в стаята си.

Рейхан се грижи за бебето, но и на нея дъщеря ѝ не ѝ отговаря на обажданията. Появява се изоставено бебе.

Тахсин се прибира бесен в дома си и започва да търси камерата. Накрая я открива и я строшава.

Лекарят казва, че майката и детето са добре. Корхан е изненадан от новината. Сюхан не иска да съобщава това на Джесур. Лекарят не е дал информация на Алендароулу.

Корхан си признава, че е помогнал на Джесур да вземе компанията. Сюхан отново се ядосва.

Рейхан показва изоставеното бебе на Сюхан. Дава ѝ бележката. Тхасин вика Джахиде да му обясни чие е детето. Снахата се прибира в имението.

Кемал не може да открие Шерин. Споделя с Ръза, а той го успокоява, че момичето ще се върне скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!