loading...

сряда, 5 декември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Корхан заключва Сюхан и Джесур в апартамента си, започват да изнудват Джесур, Хюля отива да живее в имението на Корлудаа (06-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Ръза се среща с Хюля в едно заведение. Двамата си допадат.

Корхан и Сюхан се карат заради фирмата и действията на Джесур. Корхан се развиква в коридора на болницата, че не е редно да крие от бившия си съпруг за  бременността си.

Ръза продължава да тормози Шерин. Двамата крият от Кемал за своята уговорка.

Сюхан прави забележка на баща си, че е приел Джахиде.

Корхан организира тайна среща между Джесур и сестра си в стаята за гости на компанията. Сюхан пристига първа. Брат й я посреща с обяснението, че иска да си поговорят. Джесур също пристига. Корхан излиза и ги заключва двамата в стаята, докато се разберат. Сюхан е твърдоглава и не иска да говори.

Джахиде не може да успокои бебето на Хюля. Ядосва се и моли Рейхан за помощ. Прислужницата отказва.

Сюхан казва на Джесур, че го мрази. Той отключва вратата и я моли да си тръгне. Сюхан излиза и прослушва съобщенията си. Корхан й казва, че трябва да съобщи истината за своето състояние.

Джесур открива Ръза в кабинета си. Започва да го разпитва. Бившият затворник се оправдава, че търси химикалка и лист. Джесур му дава, излиза и заключва кабинета си.

Джахиде не може да успокои бебето. Сюхан отива при нея. Опитва се да й помогне. Джахиде се оплаква от майчинството.

Ръза получава писмо, адресирано до Джесур. Предава му го. Алендароулу е притеснен и се свързва с Ръфат. Писмото е от човек, който знае тайните на Джесур и започва да го изнудва. Ръфат разпитва кой е човекът. Научава, че това е бивш съдружник на Джесур, който е уволнен от старата компания. Ръфат се среща с изнудвача, който иска половин милион лири. Ръза следи всичко и чува разговора. Тръгва след изнудвача. Открива дома му и влиза вътре. Ръза намира редица документи в този апартамент и взима папката, в която има неща срещу Джесур.

Сюхан и Джахиде убеждават Тахсин да плати на Хюля и тя да си вземе бебето.

Ръза дава въпросните документи на Джесур.

Тахсин се разпорежда Хюля да се грижи за детето си в имението. Предупреждава я, че в тази къща тя ще спазва неговите правила, иначе ще я смачка. Бившата проститутка се съгласява на тези условия.

Ръза отива в апартамента на Осман. Убеждава изнудвача да иска повече пари от Джесур и му връща копие от документите.

Джахиде и Хюля отново се скарват.

Тахсин заявява на Сюхан, че детето ще отрасне в това имение...

1 коментар:

  1. а защо няма инфо за Остани с мен Прости ми Госпожа Фазилет Завинаги свързани. не качвате инфото редовно разочаровате читателите си. за Слънце и луна доста отдавна не сте качвали инфо интересно е да лазберем каква тайна крие Садна името й било Сангита

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!