loading...

четвъртък, 6 декември 2018 г.

Айлин Мухика нападна Лаура Сапата: "Конфликтна е"


Характерът на Сапата се споменава от всичките й колеги и Айлин не е изключение.


Дали заради проблеми със семейството си или изявления срещу колегите си, Лаура Сапата е постоянно в центъра на медийното внимание и този път стана ясно, че по време на една от пиесите, в която участва преди две години, лошият й нрав е накарал Айлин Мухика да не се чувства комфортно, споделяйки една сцена с нея.

В кратка среща с медиите, кубинката каза, че когато двете са били част от "Ceлия, мюзикълът" сестрата на Талия постоянно имала лошо отношение и търсила всякакъв претекст за конфликт, било то с нея, или с някой от членовете на състава или продукцията на постановката.

"Аз не съм имала никакви проблеми с никого в тази кариера. В 25-годишната кариера, която имам, единственият човек, с когото съм имала проблем, е с госпожа Лаурa Сапата, която ми направи живота невъзможен в "Ceлия, мюзикълът", защото тя искаше да бъде Селия. Тя е супер конфликтна жена, тя винаги се кара с всички", казва Айлин.

Изявлението идва след като стана ясен проблемът, който Лаура Сапата е имала с един от водещите на предаването "SNSerio" на Multimedios - водещият попитал актрисата дали би направила предизвикателството на Талия "Thalia Challenge", станало популярно в социалните мрежи, при което Лаура напуснала програмата и след това поискала да изгонят водещия от канал, както и станало на другия ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!