loading...

вторник, 4 декември 2018 г.

Анаи разкри какво стои зад "мистериозния пост"


Анаи държеше верните си последователи в напрежение, тъй като преди няколко дни тя обяви чрез социалните мрежи, че "много скоро ще бъда близо до теб, за да разкажем една нова история заедно".


Нито се връща към музиката, нито пък има друга бременност, новото професионално приключение на Анаи е свързано с ролята й на майка на Мануел, който ще навърши 2 годинки през януари.

35-годишната изпълнителка обяви в Инстаграм, че става писателка с много лична и интимна книга, в която разказва опита си като майка. ""Смела" (Valiente) се роди в сърцето ми, за да придружа бъдещите майки в прекрасния процес на бременността. Вложих сърцето си в тази книга за Вас" - каза развълнувана Анаи.

"Това е част от мен, това е част от моето сърце. Говори се за абсолютно всичко онова, което чувствах, което си мислих, което усетих, което ме вдъхнови [майчинството] и искам с тази книга да вдъхновя жените и да знаят колко смели са те, колко са силни, да не се страхуват".

Бившата непокорна призна, че до появата на бебето й винаги е вярвала, че нейната мисия в живота е да "правя хората щастливи" чрез работата си като артист, но възприятието й се промени с раждането на Мануел.

"Винаги съм вярвала, тъй като не знаех друг живот, освен турнета, студио, теленовели, че моята мисия беше да правя хората щастливи, да им нося радост, да ги карам да се усмихват, да им нося емоция с песен. Винаги бях наясно, че това е моята мисия в живота. След това животът ме изненада и най-сетне познавам друг живот. Не означава, че първият става вето или го забравяш, винаги ще бъде най-доброто за мен, но сега знам друг живот - да имам семейство, да бъда майка, да имам дете, което изцяло зависи от мен", каза Анаи.

"Той [Мануел] ще прави това, което вижда в мен и баща му, децата не правят това, което чуват, а това, което виждат и знам, че ако види щастлива майка си, посветена, която вдъхва вяра, ценности, която го кара да расте щастлив в условия на мир, ако направя това дете да порасне щастливо, уверено, със стойности ще съм изпълнила мисията си в живота", добави тя.

Именно поради тази нова мисия в живота сега певицата няма планове да се върне на сцената нито в света на шоубизнеса. "Трябва да бъда много честна, истината е, че не знам кога ще се върна. В този момент не знам и няма да знам много добре какво да ви отговоря. Това не е в моите скорошни планове", каза незабравимата Миа Колучи.

Сред нейните бъдещи планове е да се създаде и произвежда изкуство по друг начин, може би зад кулисите, защото ако за нещо е наясно Анаи, е, че ще остане артист цял живот. "Аз съм жена, която не може да стои на едно място, аз съм артист, било то на сцената или у дома с мъжа ми и бебето, артичността никога няма да се махне и още по-малко, че проговорих в едно студио, така че трябва да създавам и да продължавам да правя неща, не знам много добре как, но винаги ще бъдем близки", обеща бившата RBD на безусловните си фенове.

Книгата "Смела" (Valiente) вече е достъпна онлайн, а много скоро и по магазините в Мексико.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!